ΑρχικήinetΤο Galaxy S8 θα διαθέτει ασύλληπτη κάμερα

Το Galaxy S8 θα διαθέτει ασύλληπτη κάμερα

Το Galaxy S8 όπως ήταν αναμενόμενο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα smartphones που πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Όπως είναι λογικό, οι φήμες περί αυτού οργιάζουν εδώ και αρκετό καιρό . Όσοι από εσάς σκοπεύετε να το αποκτήσετε, μια καινούρια κορεάτικη πηγή αποκαλύπτει ότι  το νέο smartphone θα διαθέτει μπροστά κάμερα 8MP.Galaxy S8 Galaxy S8 Galaxy S8

H φημολογούμενη 8MP μπροστά κάμερα θα περιλαμβάνει και κωδικοποιητή αυτόματης εστίασης που θα αντικαταστήσει το συνηθισμένο VCM. Η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέψει στο τηλέφωνο να έχει μια πιο ευέλικτη μονάδα κάμερας.

Να σημειώσουμε ότι αυτό που επιχειρεί η Samsung αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς η αυτόματη εστίαση θεωρείται χαρακτηριστικό της πίσω κάμερας ενώ η μπροστά συνήθως διαθέτει σταθερή εστίαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η λεπτομέρεια θα τραβήξει την προσοχή πολλών καταναλωτών που επιθυμούν να εκτελούν βιντεοκλήσεις από την μπροστά κάμερα.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung έχει αρχίσει να ενισχύει την μπροστά κάμερα όλο και περισσότερων smartphones συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy A 2017. Είναι εμφανές λοιπόν ότι η εταιρεία επενδύει στην μπροστά κάμερα φέτος αφού το 2016 είχε επικεντρωθεί στην πίσω εισάγοντας το διττό σύστημα Pixel αυτόματης εστίασης.

Τα  Galaxy Α7 και Galaxy Α5 (2017) διαθέτουν selfie κάμερα 16MP, την ίδια δηλαδή ανάλυση που συναντάμε και στην πίσω κάμερα.

Όταν αναφερόμαστε στην ανάλυση της μπροστά κάμερας των Samsung S7 και S8 ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια ικανότητα με μόνη διαφορά την λειτουργία αυτόματης εστίασης του S8. Το Galaxy S8 Plus θα είναι το μοναδικό που θα διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Πάντως και τα δύο τηλέφωνα (S8 και S8 Plus) φημολογείται ότι θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του MWC 2017.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS