ΑρχικήReviewsΤο G6 της LG θα διαθέτει την ανθεκτικότερη μπαταρία

Το G6 της LG θα διαθέτει την ανθεκτικότερη μπαταρία

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν η LG αναμένεται να ανακοινώσει την τελευταία της ναυαρχίδα κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στα τέλη του Φεβρουαρίου, κάτι που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, μεταξύ των πρόσφατων φημών που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο συναντάμε και εκείνη περί δοκιμών στην μπαταρία της συσκευής.LG

Η τελευταία έκθεση αποκαλύπτει ότι η LG έχει υιοθετήσει μια νέα τεχνολογία και έχει εκτελέσει αρκετές δοκιμές για την διασφάλιση της ποιότητας του νέου LG G6. «Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα και την ασφάλεια της νέας ναυαρχίδας μας ώστε οι καταναλωτές να νιώθουν σίγουροι για την επιλογή τους.» δήλωσε αντιπρόσωπος της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει “σωλήνες θερμότητας” για την διεξαγωγή της θερμότητας και τη αποφυγή υπερθέρμανσης της μπαταρίας σε περιπτώσεις υψηλών θερμοκρασιών. Οι “σωλήνες θερμότητας” συνήθως χρησιμοποιούνται σε φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές για την διασπορά της εσωτερικής θερμότητας. Επιπλέον , η LG σχεδιάζει το τηλέφωνο με τέτοιο τρόπο ώστε τα μέρη που παρουσιάζουν τάση υπερθέρμανσης να τοποθετηθούν σε απόσταση μεταξύ τους για να μην επικεντρωθεί η ζέστη σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Και τα καλά με αυτό το κινητό δεν σταματάνε εκεί εφόσον η LG σκοπεύει να τοποθετήσει μια αρκετά ισχυρή μπαταρία που υπόσχεται την ασφάλεια των χρηστών. Η μπαταρία θα είναι ικανή να ανταπεξέλθει σε θερμοκρασία 15% υψηλότερη από αυτή που καθορίζεται από τα διεθνή πρότυπα των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Η LG μετράει ήδη μια επιτυχημένη προσπάθεια στο πρόσφατο παρελθόν, με το V20 να λαμβάνει πέρσι το στρατιωτικό πρότυπο πιστοποίησης MIL-STD 810G το οποίο υποδεικνύει ότι το τηλέφωνο ήταν αρκετά ανθεκτικό να χρησιμοποιηθεί σε στρατιωτικές ασκήσεις.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS