ΑρχικήinetΠοια θα είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Google App;

Ποια θα είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Google App;

Η Google Assistant ενσωματώνει πολλές υπηρεσίες της Google και προσφέρει έτσι στους χρήστες της έναν τρόπο εύκολης πρόσβασης σε πληροφορίες και απαντήσεις σε καθημερινή βάση. Πρόσφατα η εταιρεία κυκλοφόρησε μια έκδοση beta του Google App που φαίνεται να εισάγει υποστήριξη για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου.Google App Google App Google App

Κατά την κυκλοφορία του App φάνηκε ότι θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά τα οποία σιγά σιγά αποκαλύπτονται με την beta 11.06.13 έκδοση. Μια από αυτές είναι η διάθεση μιας σειράς από κωδικούς που θα υποστηρίζουν τις κινητές πληρωμές. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι η λειτουργία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Με την νέα αυτή λειτουργία οι χρήστες θα είναι σε θέση να χειρίζονται τις πιστωτικές κάρτες κα τους συνδέσμους πρόσβασης μέσω της Google η οποία σκοπεύει να προσφέρει την υποστήριξη πληρωμών μέσω της Google Assistant.

Όταν λοιπόν γίνει διαθέσιμη η λειτουργία οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα υποβολής παραγγελιών και κατάθεσης πληρωμών υπό την προϋπόθεση ότι θα προσφέρουν στη διεύθυνση παράδοσης και τα στοιχεία χρέωσης. Οι διαδικασίες αυτές θα γίνονται μέσα από κάποιες “κοινόχρηστες συσκευές” που θα έχουν επιλεχθεί από τους χρήστες.

Η beta έκδοση πιθανότατα να προσφέρει στους χρήστες το εργαλείο επαναφοράς προσωπικού αναγνωριστικού που θα τους επιτρέπει να αναδιαμορφώνουν το παλιό αναγνωριστικό τους δημιουργώντας ένα εντελώς καινούριο. Στόχος του εργαλείου αυτού είναι η αποτροπή συνδυασμού νέων δεδομένων με τα παλιά.

Επιπρόσθετα, θα προστεθούν χειρονομίες που θα επιτρέψουν στους χρήστες να σύρουν απλά την οθόνη για να φτάσουν στη γραμμή αναζήτησης.

Τέλος, η έκδοση beta 11/06/13 θα αλλάξει την περιοχή αναζήτησης προκειμένου να εμφανίζονται στην κατάλληλη θέση τα σχετικά αποτελέσματα.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS