ΑρχικήinetΥπάλληλος της Microsoft δηλώνει την προτίμηση του σε Android phones

Υπάλληλος της Microsoft δηλώνει την προτίμηση του σε Android phones

Ο ένθερμος οπαδός της Microsoft Aadharsh Kannan, παρότι εργάζεται σαν data scientist στη Microsoft και μέχρι προσφάτως δήλωνε οπαδός των Windows phones εξηγεί σε ένα μακροσκελές blog post τους λόγους που τον έκαναν να στραφεί στα κινητά Android.

Microsoft

Ξεκινώντας ακόμη από την είσοδο του iPhone στην αγορά, o Kannan επισημαίνει το γεγονός ότι ο Jobs δεν δημιούργησε απλά ένα προϊόν για τον καταναλωτή αλλά μία ολόκληρη νέα αγορά όπου συναντιούνται όλοι, από τους παρόχους τηλεφωνίας και τους προγραμματιστές μέχρι και τους καταναλωτές. Η έλευση του iPhone είχε τεράστια επίδραση στα Windows phones την ίδια στιγμή που η Microsoft είχε επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο λανσάρισμα των pocket PCs. Η εταιρεία πλέον έπρεπε να ακολουθήσει την τάση που η Apple είχε δημιουργήσει. Ο Kannan Πιστεύει ότι η Microsoft έχασε έδαφος επειδή οι προγραμματιστές δεν είχαν αρκετή πίστη σε αυτή την επένδυση. “Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή δημιουργώντας universal apps”, δηλώνει ο ίδιος, “αλλά αυτό είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο σε σχέση με τα mobile phones”.

Παρότι λοιπόν τα Windows phones έχουν πλέον αξιέπαινα χαρακτηριστικά ο λόγος για τον οποίο προτιμάει ένα Android είναι τα apps.

Εκτός του ότι η ίδια η Microsoft δεν φαίνεται να έχει πιστέψει αρκετά αυτή την επένδυση, αρκετοί δημιουργοί apps προτιμούν τα Android και iOS επειδή ήδη έχουν περισσότερους χρήστες.

“Αντί να δελεάσουμε τους χρήστες ώστε να χρησιμοποιήσουν το δικό μας προϊόν, τους συναντήσαμε εκεί που ήδη βρίσκονται, εναρμονίζοντας τη στρατηγική μας με το σύστημα που δημιούργησαν τα Android και iOS κινητά”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS