ΑρχικήinetH Intel θα χρησιμοποιεί sensors για να πιο personalized shopping!

H Intel θα χρησιμοποιεί sensors για να πιο personalized shopping!

Το shopping αλλάζει ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας καθώς η Intel εισάγει μία responsive πλατφόρμα  που χρησιμοποιεί sensors και software ώστε να εξελίξει την εμπειρία του αγοραστή αλλά και να επιταχύνει τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις αγοραστικές μας συνήθειες. Σκοπός της Intel είναι τα καταστήματα να στρέφονται σε αυτή για μία ολοκληρωμένη λύση που θα αυξήσει τις πωλήσεις τους.

Intel

Η εταιρεία δε μένει μόνο στα λόγια αλλά επενδύει ήδη στο έργο με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Δεν είναι σίγουρο ακόμη το πώς θα μοιάζει τελικά η λύση της εταιρείας, ωστόσο ενδεικτική τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί και με το Simbe Robotics’ Tally το οποίο  ελέγχει τα αποθέματα στα ράφια και με το ShopperMXTM HIVE που δίνει στον αγοραστή μία virtual reality προεπισκόπηση του καταστήματος.

Η Intel δεν είναι η πρώτη εταιρεία που συνδέεται με τον κόσμο του εμπορίου αλλά σίγουρα είναι απ’ τα πιο δυνατά ονόματα και διαθέτει όλα τα μέσα ώστε να αναπτύξει τεχνολογία αιχμής. Εάν τα σχέδια της πετύχουν τότε θα μιλάμε για μία νέα εποχή στην χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και για ένα αντίβαρο μπροστά στη φθίνουσα πορεία της βιομηχανίας των PC.

Εξάλλου ο CEO της εταιρείας, Brian Krzanich, υποστηρίζει πως στο νέο, ‘έξυπνο’ κόσμο που όλα συνδέονται υπάρχει η ανάγκη για μια τεχνολογία που βελτιώνει την υπολογιστική ισχύ σε συσκευές και στα data centers. Το λεγόμενο ‘Internet of things’ είναι μία ιδέα που ο κολοσσός των chips προωθεί εδώ και χρόνια και  το personalized shopping φαίνεται πως θα είναι το επόμενο βήμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS