ΑρχικήinetΤα νέα smartwatches της Google σύντομα κοντά σας

Τα νέα smartwatches της Google σύντομα κοντά σας

smartwatches

Σύμφωνα με μία έκθεση, η Google πρόκειται να λανσάρει στις 9 Φεβρουαρίου, δύο νέα smartwatches που θα τρέχουν Android 2.0.

H έκθεση αναφέρει ότι τα δύο νέα smartwatches της Google, θα κατασκευαστούν από την LG και θα αρχίσουν την κυκλοφορία τους στις ΗΠΑ την ημέρα μετά την ανακοίνωσή τους. Τα smartwatches, που θα ονομάζονται LG Watch Sport και LG Watch Style, μοιάζουν πολύ με τα προσχέδια που δημοσιεύθηκαν από το Android Police τον περασμένο Ιούλιο.

Και τα δύο ρολόγια θα έχουν στρογγυλές “πλαστικές OLED” οθόνες. Το Sport 1,38 ιντσών (480 x 480) και το Style 1,2 ιντσών (360 x 360 ανάλυση). Επιπλέον και τα δύο θα έχουν επίσης ένα κουμπί παρόμοιο με αυτό του Apple Watch, που θα χρησιμοποιούν για πλοήγηση.

Ενώ και τα δύο μοντέλα θα έχουν ενσωματωμένο Bluetooth και Wi-Fi για σύνδεση με smartphones και δίκτυα Wi-Fi, το Sport θα έχει μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο 4G LTE (όπως το Gear S3) για να υποστηρίζει το Android Pay, GPS , NFC, ένα όργανο ελέγχου του καρδιακού ρυθμού, περισσότερη μνήμη RAM (768MB έναντι 512MB) και μεγαλύτερη μπαταρία (430mAh εναντίον 240mAh). Και οι δύο smartwatches θα έχουν ωστόσο 4GB εσωτερική μνήμη – αρκετά πρότυπο για ένα SmartWatch.

Ένα πράγμα που το μικρότερο Style θα έχει είναι εναλλασσόμενα λουράκια . Πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: λευκό του Τιτανίου, ασημί και ροζ χρυσό. Το Ρολόι Sport θα κυκλοφορήσει μόνο σε δύο χρώματα: λευκό τιτανίου και σκούρο μπλε.

Ο Google Assistant (διαθέσιμος στα Pixels και Google Home) θα ενσωματωθούν στα smartwatches σε κάποια ικανότητα, αν και είναι ασαφές πόσο κεντρικό ρόλο θα παίζουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS