ΑρχικήinetTo Smart Jacket της Hallam «έριξε» το Kickstarter!

To Smart Jacket της Hallam «έριξε» το Kickstarter!

Smart

Με μόλις επτά ημέρες να απομένουν για την εκστρατεία του νέου Hallam Smart Jacket, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του νέου αυτού ενδύματος, έχει κερδίσει πάνω από $ 1 εκατομμύριο χάρη σε πάνω από 740 υποστηρικτές στο Kickstarter.

Όταν η εκστρατεία ξεκίνησε η ομάδα χρειαζόταν μόλις $ 5000 για να προχωρήσει στην παραγωγή του Smart Jacket, όμως το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ήταν απίστευτα μεγαλύτερο.

Το Smart Jacket 2.0 διατίθεται σε 3 στυλ: με κουκούλα, Varsity και μάλλινο. Επιπλέον, υπάρχουν 4 τύποι μπουφάν που βασίζονται στις λειτουργίες: BASIC, SMART, για γυμναστική και για ταξίδια.

Το Basic Jacket έχει 18 είδη λειτουργιών, όπως φόρτιση κατά τη χρήση, φορτιστή τσέπης, ενσωματωμένο καλώδιο ακουστικών, αυτόματη σύνδεση στα αγαπημένα, αυτόματο music play τσέπης, μπαταρία τσέπης, μαξιλάρι, ενσωματωμένα γάντια και φερμουάρ εξαερισμού κ.α.

Το SmartJacket είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες smartphone. Περιλαμβάνει bluetooth, το οποίο έχει 6 επιπλέον λειτουργίες σε σύγκριση με το Basic Jacket, όπως την έξυπνη πρόληψη απώλειας του τηλεφώνου, εντοπισμό GPS, προώθηση ειδοποιήσεων, έλεγχο της μουσικής, macbook, έλεγχο ipad και selfie.

Το Jacket γυμναστικής έχει 1 επιπλέον λειτουργία σε σύγκριση με το Smart Jacket, όπως LED φωτισμό ασφαλείας για να σας κρατάνε ασφαλή κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τη βράδυ.

Το Jacket ταξιδιού έχει 4 επιπλέον λειτουργίες σε σύγκριση με το Jacket γυμναστικής, όπως ultra-thin μπαταρία, μπρελόκ, τρίποδο. Βοηθά το smartphone να φορτίζει εύκολα και να τραβάει εύκολα φωτογραφίες με το τρίποδο. Επιπλέον, είναι χρήσιμο στο να αποτρέπει να χάσετε τις αποσκευές σας με το μπρελόκ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Jacket από την Hallam επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS