ΑρχικήinetΤο Nokia 6 έσπασε τα ταμεία μέσα σε ένα λεπτό!

Το Nokia 6 έσπασε τα ταμεία μέσα σε ένα λεπτό!

Πρόσφατη ανακοίνωση ανέφερε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν εγγραφεί για την πώληση του Nokia 6. Αυτό όμως δεν μας επιβεβαιώνει ότι οι πωλήσεις του smartphone θα είναι τόσες πολλές αλλά ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών απέναντι του.Nokia 6

Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι πάνω από 100.000 άνθρωποι είχαν κάνει προπαραγγελίες της συσκευής με το ποσό των 9 δολαρίων που αποτελούσε την εγγραφή τους να αφαιρείτε από τη τελική τιμή του Nokia 6.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου smartphone στην αγορά είναι γεγονός και κατάφερε μέσα σε ένα μόλις λεπτό να σπάσει τα ταμία. Σύμφωνα με το Anzhuo. Blink 60 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να εξαντληθούν όλα τα αποθέματα με αποτέλεσμα να αναμένεται και δεύτερη φουρνιά ελπίζοντας ότι η Nokia να έχει προνοήσει αυτή τη φορά.

Διαθέσιμο στην οικονομική τιμή των 229.93 ευρώ, το Nokia 6 αποτελεί σίγουρα ένα ελκυστικό τηλέφωνο με εξαιρετικές προδιαγραφές. Διαθέτει μια 3,000mah μπαταριά, οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixel καθώς και 4GBμνήμη RAM. Από την συσκευή δεν θα λείπουν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και η υποστήριξη dual-SIM. Να σημειώσουμε ότι η εσωτερική μνήμη 64GB μπορεί να φτάσει τα 256GB μέσω κάρτας microSD. Η πίσω κάμερα της είναι 16ΜΡ με dual-LED flash και δυνατότητες PDAF ενώ η μπροστά 8ΜΡ. Τρέχει σε Android 7.0 Nougat και τροφοδοτείται από οκτα-πύρηνο 1.4GHz Snapdragon επεξεργαστή σε συνδυασμό με Adreno 505 μονάδα επεξεργασίας  γραφικών.

Σίγουρα το Nokia 6 αποτελεί ένα συναρπαστικό τηλέφωνο ενώ  αναμένεται σύντομα και το ακόμα πιο συναρπαστικό Nokia P1. Φήμες λένε ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragonτης 835 επεξεργαστή της Qualcomm και θα είναι παρόμοια σχεδιασμένο με το Aquos Xx3 της Sharp.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS