ΑρχικήinetLG G6: Έφτασε η επίσημη μέρα κυκλοφορίας του

LG G6: Έφτασε η επίσημη μέρα κυκλοφορίας του

Πολλοί είναι οι κατασκευαστές smartphone που πρόκειται να ανακοινώσουν τις νέες συσκευές τους κατά την διάρκεια του Mobile World Congress, του μεγαλύτερου tech γεγονότος της χρονιάς. Η LG αποφάσισε να κάνει την διαφορά ανακοινώνοντας την τελευταία ναυαρχίδα της μια μέρα πριν το μεγάλο event.LG

O κολοσσός έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης για τις 26 Φεβρουαρίου στις 12 στην Βαρκελώνη όποτε και θα παρουσιαστεί επίσημα το G6.

Το νέο smartphone υπόσχεται ισχυρότερη και μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύι καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τις πληροφορίες αυτές μας αποκάλυψε το teaser που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα δηλώνοντας ότι το νέο κινητό θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερο σώμα.

Η LG θα υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση για το νέο της μοντέλο αφαιρώντας την modular σχεδίαση που είχε το G5.Επιπλέον, η εταιρεία εκτιμά ότι το νέο G6 θα αντισταθμίσει τις απώλειες που καταγράφονται με τον προκάτοχο του εφόσον βασικός άξονας προσοχής του είναι η λειτουργικότητα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το G6 θα κατασκευαστεί από μέταλλο και γυαλί και θα διαθέτει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η LG δεν πρόκειται να αφαιρέσει την υποδοχή ήχου στα νέα της μοντέλα, πρακτική που έχουν ακολουθήσει ορισμένες κατασκευαστικές εταιρείες όπως η Apple (iPhone 8) και η  Motorola (Moto Z).

Μεταξύ των διαφόρων χαρακτηριστικών του νέου smartphone της LG είναι η οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση Quad HD 18:9 με aspect ratio. Η οθόνη θα έχει 564 pixels ανά ίντσα και ένα προηγμένο σύστημα ψύξης.

Μένει να δούμε αν όντως η LG αυτή τη φορά θα κάνει πραγματικά την διαφορά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS