ΑρχικήinetΤο βελτιωμένο Apple Pencil 2 μπορεί να κυκλοφορήσει με το νέο iPad...

Το βελτιωμένο Apple Pencil 2 μπορεί να κυκλοφορήσει με το νέο iPad Pro

Pencil

Μια νέα βελτιωμένη έκδοση του Apple Pencil θα μπορούσε να εισαχθεί, παράλληλα με το νέο iPad Pro, σύμφωνα με φήμες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Ασίας.

Σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα Wei Feng, το επικαιροποιημένο stylus και το 10,5-ιντσών iPad Pro θα μπορούσαν να ανακοινωθούν το Μάρτιο – πάνω στην ώρα για μια ανανέωση.

Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά τη σειρά iPad με το 9,7-ιντσών iPad Pro πριν από ένα χρόνο. Το 12,9-ιντσών iPad Pro δεν έχει ακόμη λάβει καμία ενημέρωση, δεδομένου ότι κυκλοφόρησε το 2015.

Ενώ η έκθεση δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα διαθέτει το “Apple Pencil 2”, το blog Letemsvetemapplem της Apple, που έχει διαρρεύσει εξαρτήματα της Apple και παλιότερα, προτείνει ότι η νέα γραφίδα θα μπορούσε να περιλαμβάνει μαγνήτες για να συνδέετε με iPads, θήκες iPad ή κάποιο είδος υποστήριξης Smart Connector (ασύρματη φόρτιση;).

Οι μαγνητικοί υποδοχές δεν θα ήταν εντελώς έξω από το θέμα. Το 2015, η Apple κατέθεσε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια γραφίδα που συνδέεται μαγνητικά στο πλάι ενός tablet. Τον Αύγουστο, το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει να “βελτιώσει το Apple Pencil”, αν και αυτά θα μπορούσαν να βασίζονται σε λογισμικό.

Επιπλέον, πριν να παρουσιάσει το iPhone 7, η Apple φημολογούνταν ότι θα ξεκινήσει υποστήριξη του Apple Pencil για το iPhone. Θα μπορούσε μία ενημερωμένη γραφίδα που λειτουργεί με το iPhone, να μας κάνει να ξεφορτωθούμε τα Moleskines μας;

Μια άλλη κατεύθυνση στην οποία η Apple θα μπορούσε να στρέψει τη γραφίδα, είναι η υποστήριξη MacBook. Η Apple κατέχει ήδη ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια γραφίδα που θα μπορούσε να λειτουργήσει με το trackpad ενός φορητού υπολογιστή. Το νέο MacBook Pro της Apple επίσης, έρχεται με επιπλέον μεγάλες επιφάνειες αφής.

Ωστόσο ένα πράγμα που ελπίζουμε για το Apple Pencil 2 είναι να έχει χαμηλότερη τιμή. $ 99 είναι πάρα πολλά για μια γραφίδα. Ακόμα κι αν είναι καταπληκτική.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS