ΑρχικήinetΤο Fabric του Twitter πουλήθηκε στην Google

Το Fabric του Twitter πουλήθηκε στην Google

Στην Google ανήκει πλέον το Fabric, η πλατφόρμα για τους developers του twitter. Το νέο ανακοινώθηκε στο blog του Fabric και επιβεβαιώθηκε από τον Jeff Seibert, senior director του προϊόντος.

google

Το Fabric είναι μία σπονδυλωτή πλατφόρμα που είχε σχεδιαστεί το 2014 ώστε να βοηθήσει τους developers να βελτιώσουν την σταθερότητα, τη διανομή και την ταυτότητα των προϊόντων τους. Τα πάντα, από τη δυνατότητα να ενσωματώνουμε tweets σε άλλες εφαρμογές μέχρι τη σύνδεση μας στο λογαριασμό μας έγινα εφικτά χάρη στο Fabric.

Μετά από αυτή την αλλαγή ιδιοκτησίας το Fabric θα συγχωνευθεί με την αντίστοιχη Firebase της Google. Τα μέλη της ομάδας του Fabric ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι οι στόχοι τους ήταν η ίδιοι με την Google, το να βοηθήσουν δηλαδή τις διάφορες ομάδες να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές, να κατανοήσουν τους χρήστες τους, και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Τα Fabric και Firebase είναι πλατφόρμες πολύ ισχυρές στη σημερινή αγορά. Όσο για αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν το Fabric διαβεβαιώνεται ότι η πλατφόρμα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει, θα πρέπει μόνο οι χρήστε σαν συμφωνήσουν με τους νέους όρους που θα είναι διαθέσιμοι μετά το πέρας της συμφωνίας.

Από την πλευρά του το Twitter σκοπεύει να συνεχίσει να επενδύει σε δημόσιες APIs και σε προγράμματα όπως τα Twitter Kit and TweetDeck, Ads API, MoPub και Gnip. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το ‘Buy’ button των e-commerce εφαρμογών σταδιακά θα καταργηθεί σαν μέρος μιας επικείμενης αποχώρησης του twitter από τις πιο εμπορικές εφαρμογές. Η εταιρεία ωστόσο θα επιτρέπει τις δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS