ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες του Huawei P10

Διέρρευσαν εικόνες του Huawei P10

Δείτε το επερχόμενο Huawei P10: Το P10 της Huawei είναι το επόμενο μεγάλο smartphone της εταιρείας, που έχει ήδη επιβεβαιώσει την παρουσίασή του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Ενώ δεν είναι ακόμα σαφές το αν η Huawei ανακοινώσει δύο εκδόσεις του P10, (μαζί με ένα μοντέλο Plus), διέρρευσαν δύο εικόνες που δείχνουν την επερχόμενη συσκευή.Huawei P10

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι από press renders του Huawei P10 και δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από το AndroidPure.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι το Huawei P10 δεν θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά και δεδομένου ότι το smartphone διαθέτει ένα φυσικό κουμπί Home, είναι πιθανό ότι η Huawei έχει κρύψει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από αυτό το κουμπί.

Η εγκατάσταση της διπλής κάμερα με φακό Leica και το dual-LED flash είναι τοποθετημένη στην επάνω αριστερή γωνία του τηλεφώνου. Χάρη σε αυτές τις φωτογραφίες ξέρουμε ότι οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τουλάχιστον δύο χρωματικές επιλογές: μαύρο και λευκό.

Επίσης, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αποτελούν σαφείς ενδείξεις ότι η Huawei σχεδιάζει να προσθέσει διπλή κυρτή οθόνη στο P10 και ενδεχομένως, στο P10 Plus αν κυκλοφορήσει.

Κάποια άλλα στοιχεία που έχουμε μάθει τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναφέρουν ότι το P10 θα είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή της Huawei Kirin 960, και θα διαθέτει 6GB RAM. Η κινεζική εταιρεία αναμένεται να διαθέσει πολλές παραλλαγές του Ρ10, με βάση τον αποθηκευτικό χώρο.

Παρά το γεγονός ότι τα Huawei P10 θα ανακοινωθούν τέλη Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress, τα smartphone δεν θα είναι διαθέσιμα στην αγορά πριν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS