ΑρχικήinetNokia Z Launcher: Καταργείται απο το Google Play Store;

Nokia Z Launcher: Καταργείται απο το Google Play Store;

Τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά για την Nokia  που φαίνεται να ακυρώνει την υποστήριξη για μια από τις ελάχιστες εφαρμογές που βρίσκονται υπό την δική της κατασκευή, το Z Launcher.Nokia

Το Nοkia Z Launcher κυκλοφόρησε το 2014 και από τότε έχει ενημερωθεί πολλές φορές με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Δυστυχώς όμως σχεδόν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής στο Google Play Store, οι προγραμματιστές δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει την τελική της έκδοση. Με λίγα λόγια το Nοkia Z Launcher βρίσκεται ακόμα σε beta με την τελευταία ενημέρωση να χρονολογείται τον Απρίλιο του 2016 οπότε είναι πολύ πιθανό η Nοkia  να εγκαταλείψει την υποστήριξη της εφαρμογής. Σε ένα e-mail της μάλιστα η φιλανδική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ενημερώσει την εφαρμογή η οποία θα παραμείνει προς το παρόν σε δοκιμαστική έκδοση.

Αν και η  Nοkia δεν έχει επιβεβαιώσει την ακύρωση της εφαρμογής το μέλλον της φαίνεται δυσοίωνο. Με καμία ενημέρωση να αποκαλύπτεται σύντομα πολλοί θα είναι οι οπαδοί του Z Launcher που θα διακόψουν την χρήση του με αποτέλεσμα να καταργηθεί τελείως από το Google Play Store.

To Nοkia Z Launcher, για όσους δεν θυμούνται, κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια μαζί με το N1, το πρώτο Android tablet της εταιρείας. Λόγω της δημοτικότητας του όμως μεταξύ των χρηστών, το Z Launcher συμπεριλήφθηκε στο Play Store της Google για να έχουν όλοι την ευκαιρία απόκτησης του. Τα πράγματα όμως με το πέρασμα του καιρού δεν φαίνεται να πηγαίνουν και τόσο καλά.

Τα ευχάριστα νέα είναι όμως ότι η Nοkia  πρόκειται αν ανακοινώσει μια νέα σειρά Android smartphones τον επόμενο μηνά που πιθανότατα να φέρουν κάποιες καινοτομίες στον τομέα του λογισμικού.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS