ΑρχικήinetZTE: Εισάγει την πρώτη πρωτοποριακή ιδέα για smartphone

ZTE: Εισάγει την πρώτη πρωτοποριακή ιδέα για smartphone

Το Mobile World Congress 2017 θα είναι γεμάτο από συνεντεύξεις Τύπου και εκδηλώσεις από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες smartphone της αγοράς. Επομένως, θα περιμένουμε να αποκαλυφθούν πολλές τελευταίες ναυαρχίδες εταιρειών που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.ZTE

Η ZTE με την σειρά της ετοιμάζει μια ειδική παρουσίαση κατά την διάρκεια του MWC 2017 που θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου. Στην παρουσίαση θα ανακοινωθούν  ZΤE Axon 7, Blade V8 και “η πρώτη στο κόσμο πρωτοποριακή ιδέα κινητού τηλεφώνου”.

Ενώ δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να εννοεί η ZΤE με την ανακοίνωση αυτή μπορούμε ίσως να εικάσουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα τηλέφωνο με σχεδιασμό παρόμοιο με εκείνον του Mi Mix της Xiaomi δηλαδή χωρίς περιθώρια, αναλογία οθόνης – σώματος  91,3% και καθόλου προσόψεις στην κορυφή. Μια άλλη πιθανή εκδοχή είναι το νέο τηλέφωνο της ZΤE να ενσωματώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά στο τομέα του gaming.

Εν τω μεταξύ, η ZΤE χει ήδη ανακοινώσει το Blade V8, ένα mid-range κινητό με ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως  εγκατάσταση διπλής κάμερας με 13MP και αισθητήρα 2 ΜΡ καθώς και μπροστινή κάμερα 13ΜΡ για λήψη selfies και διεξαγωγή βιντεοκλήσεων.

Επιπλέον, διαθέτει 2GB μνήμη RAM , 16GB  εσωτερική μνήμη, 2,370mah χωρητικότητας μπαταρία και οθόνη 5,2 ιντσών με full HD ανάλυση. Θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat και θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 435 επεξεργαστή.

Ένα εξίσου εντυπωσιακό νέο smartphone της ZΤE είναι το Hawkeye που έρχεται με τεχνολογία παρακολούθησης ματιών και μια θήκη για να τοποθετείται η συσκευή σε τοίχους και επιφάνειες. Αλλά χαρακτηριστικά του αποτελούν η 5,5 ιντσών οθόνη, SD625 SoC, 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS