ΑρχικήinetΝέο Windows Phone έρχεται!

Νέο Windows Phone έρχεται!

Η Microsoft έχει επικριθεί συχνά για την εγκατάλειψη του Windows Phone, και ενώ ο γίγαντας του λογισμικού κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με τις κινητές επιχειρήσεις, εταιρίες και συνεργάτες συνεχίζουν να επενδύουν στο κινητό λειτουργικό της σύστημα.

Windows

Η WhartonBrooks είναι μια από τις εταιρίες που προετοίμαζε μια κινητή συσκευή με Windows 10, και ενώ το μέλλον της ήταν σε αμφιβολία για πολύ καιρό, ένα post στο Twitter δείχνει ότι το έργο είναι ακόμα ζωντανό και πιο κοντά στο να ξεκινήσει από όσο νομίζουμε.

Ένα tweet που μεταδόθηκε ζωντανά πριν από λίγες ώρες από το WhartonBrooks Cerulean Mobile δηλώνει ότι οι εργασίες για την κινητή συσκευή της εταιρείας εξελίσσονται και οι μηχανικοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ενδελεχές τελικό στάδιο των δοκιμών πριν το τηλέφωνο εμφανιστεί στις αγορές.

Σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, πολύ λίγα είναι γνωστά σε αυτό το σημείο, αλλά πιστεύεται ότι θα μπορούσε να είναι μια mid-range συσκευή με υποστήριξη για premium χαρακτηριστικά, όπως το Continuum.

Υπάρχουν κάποιες πηγές που υποδηλώνουν ότι η συσκευή θα μπορούσε να είναι παρόμοια με την Coship Moly PC Phone W6, η οποία από μόνη της είναι ένα μοντέλο τηλεφώνου mid-range που υποστηρίζει την εν λόγω Continuum.

Αν αυτή είναι η περίπτωση, το τηλέφωνο θα πρέπει να έχει 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης, μαζί με μια 13-megapixel κάμερα που προσφέρει πάνω από την μέση ποιότητα.

Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά την Microsoft, το Windows 10 Mobile εξακολουθεί να είναι μια άξια αγορά, όσο η φημολογούμενη διάλυση της μάρκας Lumia δεν έχει ανακοινωθεί. Προηγουμένως, πιστευόταν ότι η επιχείρηση θα αποσύρει την Lumia μάρκα τον Δεκέμβριο, αλλά τηλέφωνα που είναι μέρος αυτής της σειράς θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις αγορές του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και το Microsoft Store.

Το Lumia 950 XL, το οποίο είναι η σημερινή ναυαρχίδα της Microsoft, έκανε sold out τον Δεκέμβριο αλλά η συσκευή είναι ξανά διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες (αν και εξακολουθεί να είναι δύσκολο να βρεθεί το μοντέλο σε άλλες αγορές, όπως η Ευρώπη).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS