ΑρχικήinetTo μηχανικό πληκτρολόγιο Lofree έχει κάτι από γραφομηχανή

To μηχανικό πληκτρολόγιο Lofree έχει κάτι από γραφομηχανή

πληκτρολόγιο

Ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο που ονομάζεται Lofree έχει δημιουργηθεί, για να παρέχει ένα κομψό αλλά ρετρό σχεδιασμό.

Το πληκτρολόγιο έχει εμπνευστεί από τον κλασικό σχεδιασμό της γραφομηχανής και διαθέτει κυκλικά πλήκτρα, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ορθογώνια πλήκτρα που θα βρείτε στα περισσότερα μηχανικά πληκτρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το πληκτρολόγιο Lofree βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη, αλλά όταν θα διατεθεί στην αγορά, θα είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows, Mac, Android και iOS και είναι θα έχει την ικανότητα να συνδέεται ταυτόχρονα σε 3 συσκευές.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το μηχανικό πληκτρολόγιο Lofree, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Η Lofree εξηγεί λίγο περισσότερα για τα πληκτρολόγιά της και το μοναδικό σχεδιασμό τους:

«Εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές γραφομηχανές, έχουμε δημιουργήσει στρογγυλά πλήκτρα για να δώσουμε στο Lofree μία κλασική, αλλά μοντέρνα αίσθηση. Είναι μια απόλαυση τόσο για τα μάτια όσο και για τα αυτιά. Τα μηχανικά πληκτρολόγια δεν θα πρέπει να είναι βαρετά και να κάνουν το χαρακτηριστικό ήχο των πλήκτρων. Σχεδιάσαμε το Lofree με απλά, φωτεινά χρώματα στο μυαλό μας, για να φτιάχνουν τη διάθεσή σας.»

Το Lofree είναι το μόνο μηχανικό πληκτρολόγιο που έρχεται με τη γνωστή διάταξη πληκτρολογίου της Apple Magic. Το συμπαγές πληκτρολόγιο Lofree είναι γεμάτο με φοβερά specs:

  • Μπορείτε να επιλέξτε ενσύρματη ή ασύρματη λειτουργία
  • Είναι συμβατό με Windows, Mac, Android και iOS λειτουργικά συστήματα
  • Μπορούν να συνδεθούν έως και σε τρεις συσκευές ταυτόχρονα
  • Προσφέρουν τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις με οπίσθιο φωτισμό
  • … και πολλά άλλα!

http://www.lofree.co/

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS