ΑρχικήinetΤο Galaxy S8 Με ή χωρίς λογότυπο της Samsung;

Το Galaxy S8 Με ή χωρίς λογότυπο της Samsung;

Είναι κοινή γνώση ότι το brand της Samsung τοποθετείται στα smartphones δύο φορές, έτσι ώστε οι περισσότερες συσκευές που λανσάρει η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έρχονται με το λογότυπο στο μπροστινό μέρος και ένα άλλο στο πίσω μέρος.

Samsung

 

Ο λόγος για το Galaxy S8 θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με μια μικρή διαφορά. Η επερχόμενη ναυαρχίδα θα μπορούσε να διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο λογότυπο της Samsung στο πάνω ή κάτω μέρος της οθόνης, αν και πιστεύουμε να είναι το πρώτο.

Κάποιες φήμες το καθιστούν περισσότερο ή λιγότερο ακριβές, δείχνουν ένα μάλλον αδιάκριτο branding στην μπροστινή πλευρά του Galaxy S8. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε από τις προηγούμενες smartphones συσκευές της Samsung που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα, το Galaxy S8 διαθέτει έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα κάνει το λογότυπο της εταιρείας πιο επεμβατικό. Αυτό είναι μια κοινή πρακτική μεταξύ των smartphone κατασκευαστών, αν και ο καθένας δεν έχει την ίδια πολιτική. Για παράδειγμα, η Samsung, η LG και η Huawei το κάνουν, αλλά όχι η Google, η Motorola και η HTC.

Αυτά το λογότυπα δεν είναι παρεμβατικά στις περισσότερες των περιπτώσεων, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες του Galaxy S8  που διέρρευσαν δείχνουν τη smartphone ναυαρχίδα με ένα πολύ μεγάλο λογότυπο στην μπροστινή πλευρά.

Όσοι από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν λίγο μεγαλύτερα Verizon-επώνυμα smartphones θα έχετε μια αίσθηση dejavu, όταν δείτε τις εικόνες της υποτιθέμενης συσκευής Samsung Galaxy S8.

Κάποια στιγμή, ο μεταφορέας εβάλε το δικό του μεγάλο λογότυπο στο μπροστινό μέρος του smartphone, εκτός από το λογότυπο του κατασκευαστή της συσκευής.

Φαινόταν απολύτως γελοίο και πολλοί πελάτες παραπονέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για την απόφαση της Verizon να κάνουν αυτά τα θαυμάσια smartphones να φανούν άσχημα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS