ΑρχικήsecurityΗ Microsoft κάνει update στα Windows 10 Antivirus με “Security Center”

Η Microsoft κάνει update στα Windows 10 Antivirus με “Security Center”

Η Microsoft έχει ήδη αποσταλεί μια καινούρια εκδοχή του Windows Defender για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Windοws Insider και τώρα η εταιρεία ανακοινώνει ότι το antivirus γίνεται το Κέντρο Ασφαλείας του Windows Defender για να χρησιμεύσει ως το κομβικό σημείο της ασφάλειας.

windows

Ακριβώς όπως έχουμε ήδη δει στις υπάρχουσες εκδόσεις των Windοws 10, η νέα εφαρμογή Windows Defender η οποία σύντομα θα ονομάζεται Windows Defender Security Center, θα ενσωματώσει περισσότερες από τις βασικές δυνατότητες του κακόβουλου λογισμικού σάρωσης.

Η εφαρμογή θα διαθέτει πράγματι ιούς και την απειλή της προστασίας, αλλά την ίδια στιγμή, θα προσφέρει επίσης εργαλεία για τον έλεγχο και την βελτίωση της απόδοσης της συσκευής. Έτσι το Windοws Defender θα είναι σε θέση να σας κάνει να δείτε αν θα υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις των Windοws οι οποίες είναι διαθέσιμες, να ελέγξετε για τους νέους οδηγούς, να δείτε την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας και να πάρετε μια γεύση από τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκευσης.

Επιπλέον, στους χρήστες θα πρέπει επίσης να παρέχονται το τείχος προστασίας και τα εργαλεία προστασίας network, την εφαρμογή και το πρόγραμμα περιήγησης ελέγχους, και τις οικογενειακές επιλογές για να δώσει έναν εύκολο τρόπο να διαχειριστούν τον χρόνο που τα παιδιά τους ξοδεύουν στον υπολογιστή.

Το Windοws Defender θα πάρει επίσης και πάρα πολύ καλές λύσεις antivirus στα Windοws 10 και το κέντρο ασφαλείας θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε το προϊόν ασφαλείας τρίτων κατ ‘ευθείαν από την κύρια οθόνη του, αν θα πρέπει να εκτελέσετε μια γρήγορη σάρωση.

Επιπλέον, το Κέντρο Ασφαλείας του Windοws Defender θα ξεκινήσει αυτόματα όταν λήξει η άδεια των τρίτων antivirus σας, έτσι ώστε ο υπολογιστής να παραμένει προστατευμένος όλη την ώρα.

Το Windοws 10 Creators Update θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο, οπότε το νέο Windows 10 Security Center θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες των Windοws μέσα σε λίγους μήνες. Εν τω μεταξύ γνώστες μπορούν να πάρουν ήδη μια γεύση από το νέο αυτό χαρακτηριστικό με την πιο πρόσφατη εγκατάσταση που κυκλοφόρησε ως μέρος του Fast Ring.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=QE-3zbvtdKI” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS