ΑρχικήinetGalaxy Tab S3: Ποιος θα είναι τελικά ο επεξεργαστής του ;

Galaxy Tab S3: Ποιος θα είναι τελικά ο επεξεργαστής του ;

Το Galaxy Tab S3 της Samsung έχει ήδη λάβει WiFi και Bluetooth πιστοποιήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να είναι πολύ σύντομα κοντά μας. Μερικές από τις προδιαγραφές του επερχόμενου tablet  είναι ήδη γνωστά αλλά έρχεται μια τελευταία δημοσίευση που ρίχνει φως στο ζήτημα της χωρητικότητας μνήμης RAM και του μοντέλου του επεξεργαστή.Tab S3

Ανάρτηση στο Weibo ,την ιστοσελίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, ισχυρίζεται ότι το Galaxy Tab S3 θα διαθέτει  Exynos 7420 SoC επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM. Σύμφωνα με την Samsung ο Exynos 7420 SoC είναι ο πρώτος επεξεργαστής χτισμένος σε 14nm FinFET χαμηλή ισχύ.

Προσφέρει ένα οκταπύρηνο 64-bit CPU με υποστήριξη 4k για βίντεο. Ο επεξεργαστής προσφέρει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 35% και βελτιωμένη απόδοση κατά 20%. Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και έρχεται σε συνδυασμό με την μονάδα επεξεργασία γραφικών Mali-T760. Τον  συναντάμε επίσης στην σειρά Galaxy S6 και έναν αριθμό διαφορετικών συσκευών.

Το Galaxy Tab S3 διαθέτει UFS 2,0 χώρο αποθήκευσης ο οποίος αναμένεται να αναδείξει την συσκευή σε σχέση με τις υπόλοιπες του είδους της. Η Samsung υποστηρίζει ότι το UFS 2,0 προσφέρει έως και τρείς φορές πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης δυνατότητα που συναντάμε σε smartphones, tablets και SmartTVs.

Ένα επόμενο χαρακτηριστικό του θα είναι η θύρα USB Type-C καθώς και ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα είναι ενσωματωμένος στο home button, με παρόμοιο τρόπο με τον προκάτοχο του, το Tab S2.

Το Galaxy Tab S3 έχει αριθμό μοντέλου SM-Τ820 ενώ η έκδοση LTE τον αριθμό SM-T825. Προς το παρόν είναι ασαφές αν πρόκειται να τρέχει σε Android 6.0.1 Marshmallow ή 7.0 Nougat λογισμικό, κάτι που θα μάθουμε πολύ σύντομα βέβαια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS