ΑρχικήReviewsΟ νέος αποχυμωτής JUISIR 8 που δεν χρειάζεται καθάρισμα

Ο νέος αποχυμωτής JUISIR 8 που δεν χρειάζεται καθάρισμα

αποχυμωτής

Ένα από τα μειονεκτήματα της χρήσης που έχει ένας αποχυμωτής, είναι η διαδικασία καθαρισμού που έπεται αφού έχετε φτιάξει το φρέσκο χυμό σας. Αν έχετε σταματήσει να απολαμβάνεται φυσικούς χυμούς, λόγω του χρόνου που χρειάζεται για να καθαρίσετε τον αποχυμωτή στη συνέχεια, μπορεί να σας ενδιαφέρει το JUISIR.

Ο αποχυμωτής JUISIR έχει αυτό το μήνα ξεκινήσει την εκστρατεία του στο Kickstarter και έχει ήδη κερδίσει σχεδόν 6 φορές περισσότερα χρήματα από τον αρχικό του στόχο, χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα παρασκευής χυμού που δεν απαιτεί καθαρισμό.

Ο αποχυμωτής είναι σε θέση να παρέχει μια δύναμη έως 8 τόνους, που επιτρέπουν να στραγγιχτεί μέχρι και η τελευταία σταγόνα από τα φρούτα της επιλογής σας.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αποχυμωτές, όπως οι φυγοκεντρικοί, οι ψυχρής συμπίεσης αποχυμωτές, συμπιέζουν φρούτα και λαχανικά χρησιμοποιώντας μεγάλες ποσότητες δύναμης για να παράγουν υψηλότερη απόδοση χυμού. Η τεχνική ψυχρής συμπίεσης σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή διατροφική αξία των χυμών από τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς δεν παράγεται θερμότητα κατά τη διαδικασία παρασκευής τους.

αποχυμωτής

Γιατί χυμό; Ο φρέσκος ​​χυμός φρούτων και λαχανικών περιέχει ζωτικές βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικές ουσίες. Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να συμπληρώσουμε θρεπτικά συστατικά και να ενισχύσουμε την ενέργειά μας. Γιατί ψυχρή συμπίεση; Υπάρχει ελάχιστη επαφή αέρα και παραγωγή θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψυχρής συμπίεσης χυμού, η οποία βοηθά στη μείωση της οξείδωσης και της αποσύνθεσης των θρεπτικών ουσιών. Αυτό ως εκ τούτου, επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη μέγιστη δυνατή διατροφική αξία των φρούτων και λαχανικών. Η ψυχρή συμπίεση προσφέρει επίσης καλύτερη γεύση και υφή, καθώς δεν υπάρχουν υπολείμματα ή φυσαλίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο JUISIR επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS