ΑρχικήinetΣε wordpress theme ο Αλέξης Τσίπρας!

Σε wordpress theme ο Αλέξης Τσίπρας!

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε microsite εταιρείας απο το Μπαγκλαντές με θέματα WordPress, φιγουράρει η φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

Εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress,  με την επωνυμία Trendytheme  και έδρα την πόλη Dhaka του Μπαγκλαντές φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το “προμοτάρισμα” των υπηρεσιών τους, εν αγνοία φυσικά του Πρωθυπουργού!

Συγκεκριμένα και όπως μπορεί να δεί οποιοσδήποτε επισκεφθεί το ηλεκτρονικό e-shop Themeforest, όπου κατασκευαστές ιστοσελίδων προωθούν τις υπηρεσίες τους, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι στην εισαγωγική σελίδα όπου γίνεται Promo το Theme WordPress της εταιρείας Trendytheme. Μπορείτε να δείτε τον σύνδεσμο εδώ: https://themeforest.net/item/nominee-theme-for-candidatepolitical-leader/13913200

Wordpress Themeforest Tsipras

Στο Motto που χρησιμοποιεί μαζί με την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα η εταιρεία γράφει “Creating a country for every citizen” δηλαδή “Δημιουργώντας μια χώρα για τον κάθε πολίτη”.

Η εταιρεία διαφημίζει το συγκεκριμένο theme ως ιδανικό για υποψήφιους κομμάτων αλλά και πολιτικούς ηγέτες, ενώ ήδη, όπως μπορεί να δεί κανείς, έχει πραγματοποιήσει 388 πωλήσεις.

Είναι σίγουρο ότι το γεγονός της χρήσης της ιστοσελίδας του Πρωθυπουργού για promotion των υπηρεσιών της εταιρείας είναι πλήρως εν αγνοία του καθώς και εν αγνοία της ομάδας που στελεχώνει την παρουσία του κ. Τσίπρα στο διαδίκτυο. Πιθανολογούμε ότι πραγματοποιήθηκε από την Μπαγκλαντεσιανή εταιρεία αυθαίρετα.

Εκτίμουμε ότι θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με τους διαχειριστές της Μπαγκλαντεσιανής εταιρείας Trendytheme, ώστε είτε να λάβουν σχετική άδεια χρήσης  ή να απομακρύνουν την σχετική διαφήμιση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS