ΑρχικήinetΓια ποιο λόγο συνεργάζονται Samsung και Google;

Για ποιο λόγο συνεργάζονται Samsung και Google;

Όπως έχουν αναφέρει και στο παρελθόν η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει την νέα της ναυαρχίδα, το Galaxy S8,  σε ειδική εκδήλωση τον Μάρτιο με τις περισσότερες συσκευές να διαθέτουν Bixby, την εικονική βοηθό της Samsung. Πολλοί είναι οι κατασκευαστές smartphone που θα συμπεριλάβουν φέτος την τεχνολογία AI  στις νέες συσκευές τους ενώ άλλοι εργάζονται σκληρά για την δρομολόγηση της.Samsung

Να σημειώσουμε ότι οι AI εικονικοί βοηθοί αποτελούν ότι πιο ενδιαφέρον κυκλοφορεί στην αγορά των smartphones δημιουργώντας έτσι μια νέα τάση που πρέπει να ακολουθήσουν οι κατασκευαστικές εταιρείες εφόσον επιθυμούν τα προϊόντα τους να είναι ανταγωνιστικά στην αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα Pixel και Pixel XL της Google που είναι εξοπλισμένα με την Google Assistant και τα HTC U Ultra και U Play που διαθέτουν Sense Companion.

Η Alexa της Amazon είναι μια από τις πιο γνωστές AI που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της στα smartphones και συγκεκριμένα στο Mate 9 της  Huawei.  Πληροφορίες θέλουν επίσης την LG να συνεργάζεται με την Google  για τον εξοπλισμό του ανερχόμενου LG G6 με την Google Assistant. Επιπλέον, η Alexa της Amazon θα ενσωματωθεί σε μια καινούρια σειρά smartphones της LG.

Σύμφωνα με το  The Investor η Samsung προσπαθεί να συνεργαστεί με την Google για την προώθηση της εικονικής βοηθού. « Η Samsung και η Google πρέπει να συνεχίσουν την στρατηγική τους συνεργασία για να αναδείξουν στην αγορά την καλύτερη μορφή που μπορεί να πάρει η AI τεχνολογία». Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι η Samsung σκοπεύει να αυξήσει την παρουσία της στο τομέα της AI όχι μόνο στα smartphones αλλά και σε tablets και σε smartTVs .

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS