ΑρχικήinetΟι διάδοχοι των Pixel και pixel XL πιθανών να είναι αδιάβροχοι

Οι διάδοχοι των Pixel και pixel XL πιθανών να είναι αδιάβροχοι

Τα Pixel και Pixel XL της Google έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στην αγορά των smartphone, κυρίως λόγω των πολύ ισχυρών πίσω φωτογραφικών μηχανών τους. Η Google λέει ότι οι δύο συσκευές έχουν τις καλύτερες πίσω κάμερες που βρέθηκαν σε οποιοδήποτε smartphone στην αγορά.

pixel

Ενώ η απόδοση της κάμερας είναι σημαντική για ένα premium τηλέφωνο, πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη και άλλα χαρακτηριστικά. Η στεγανοποίηση είναι ένας από τους παράγοντες που μπορεί να κερδίσετε πολλά από την αγορά των Pixel και Pixel XL.

Μερικά premium smartphones στην αγορά έρχονται με IP67 ή ακόμα και IP68 προστασία από πιτσιλιές νερού και τη σκόνη, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν επηρεάζεται όταν βυθίζεται στο νερό, είτε τυχαία είτε σκόπιμα.

Πέρυσι, η Google δήλωσε ότι κατά το σχεδιασμό του τηλεφώνου, η εταιρεία είχε την πρόθεση να συμπεριλάβει και αδιάβροχα χαρακτηριστικά, αλλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην πίσω απόδοση της κάμερας αντ ‘αυτού. Προφανώς η Google σκέφτηκε ότι η στεγανοποίηση και η υψηλή απόδοση της κάμερας θα ωθήσουν την τιμή επάνω και θα αποθαρρύνουν τους καταναλωτές από την αγορά του τηλεφώνου. Αυτό είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό αλλά η προστασία από το νερό και τη σκόνη είναι στην λίστα με τις επιθυμίες όλων όταν αγοράζουν έναν νέο τηλέφωνο.

Ο Stephen Hall από το 9to5 Google πρόσφατα έγραψε ότι η επερχόμενη συσκευή Pixel θα έχει σίγουρα στεγανωτικά χαρακτηριστικά. Προφανώς έλαβε τις πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή , τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αλλά αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Η Google θα επιβεβαιώσει ανοιχτά αυτές τις πληροφορίες, θεωρώντας ότι το επερχόμενο τηλέφωνο πρέπει να είναι πολύ νωρίς στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η Google φέρεται να είχε μόνο εννέα μήνες και μια εβδομάδα για να σχεδιάσει και να λανσάρει τα Pixel και Pixel XL, πρέπει να πούμε ότι η εταιρεία έκανε πολύ καλή δουλειά, ειδικά στο τμήμα της κάμερας. Περιμένουμε η Google να κυκλοφορήσει ένα διάδοχο Pixel για να συμπεριλάβει τις υποβρύχιες δυνατότητες και μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών, θεωρώντας ότι αυτή τη φορά η εταιρεία δεν θα πρέπει να πιεστεί από την έλλειψη χρόνου και μπορεί να εστιάσει σωστά με τις δυνατότητες του τηλεφώνου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS