ΑρχικήinetΗ Xiaomi δεν θα παραστεί στην MWC φέτος

Η Xiaomi δεν θα παραστεί στην MWC φέτος

Το Mobile World Congress είναι ίσως το μεγαλύτερο tech γεγονός της χρονιάς, το οποίο είναι ο λόγος που πολλοί κατασκευαστές smartphone επιλέγουν να ανακοινώσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους στο συνέδριο, τον Φεβρουάριο. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πάρετε μια γεύση σε τεχνολογικές εξελίξεις που θα διαμορφώσουν την βιομηχανία τους επόμενους μήνες.Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένες εταιρείες θα παρακάμψουν αυτό την εκδήλωση. Σύμφωνα με την TechCrunch, η Xiaomi δεν θα παραστεί στην MWC 2017, η οποία ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 2 Μαρτίου στην Βαρκελώνη. Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένες εταιρείες θα παρακάμψουν αυτό την εκδήλωση. Σύμφωνα με την TechCrunch, η Xiaomi δεν θα παραστεί στην MWC 2017, η οποία ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 2 Μαρτίου στην Βαρκελώνη.

xiaomi

Αυτό είναι αρκετά περίεργο, δεδομένου ότι η εταιρεία φημολογείται ότι θα ανακοινώσει τουλάχιστον δύο νέα smartphones κατά τη διάρκεια του MWC. Ακόμη θα μπορούσε να αποκαλύψει το Mi 6 και Mi MIX EVO τον επόμενο μήνα, αλλά όχι στην σκηνή της Βαρκελώνης.

Πέρυσι, η Xiaοmi ανακοίνωσε το Mi 5 κατά τη διάρκεια της MWC, κατά τη διάρκεια μας ζωντανής συνέντευξης τύπου. Το προηγούμενο έτος, ο πρώην VP Xiaomi, Hugo Barra πραγματοποιήσει μια συνέντευξη στην σκηνή και εξήγησε ορισμένες πτυχές πίσω από το εμπορικό σήμα Xiaomi.

Ο Hugo Barra ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι είχε αποχωρήσει από την εταιρεία  αφού εργάστηκε εκεί για 3,5 χρόνια. Ο Barra δήλωσε ότι η Xiaomi είναι σε μια καλή θέση, μετά την επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο και φτάνοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό αγορών.

Είπε επίσης ότι πήρε αυτή την απόφαση από την επιθυμία του να είναι πιο κοντά στο σπίτι και την επιστροφή στην Silicon Valley. Σήμερα ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα γίνει μέλος της ομάδας του Facebook ως VP της εικονικής πραγματικότητας για οδηγήσει την ομάδα στο Oculus.

Οι φήμες για την Xiaοmi λένε οτι πρόσφατα η εταιρεία είχε επεκταθεί πολύ γρήγορα και η εταιρεία εισέρχεται σε μια μεταβατική περίοδο για επιβραδύνει την επέκταση της. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδια της εταιρείας, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα ανακοινώσει τα Mi 6 και Mi MIX EVO σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS