ΑρχικήinetΤι θα παρουσιάσει η Sony στο MWC 2017;

Τι θα παρουσιάσει η Sony στο MWC 2017;

Η Sony πρόκειται να λάβει μέρος στοκαι μάλιστα έχει ήδη προσκαλέσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μια συνέντευξη Τύπου στις 27 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο κολοσσός θα ανακοινώσει πέντε ολοκαίνουρια μοντέλα Xperia κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.Sony

Θα μπορούσε να αποτελεί τον κατασκευαστή smartphone με τις περισσότερες παρουσιάσεις καθώς πέντε νέα κινητά τηλέφωνα θα κάνουν πρεμιέρα τις ημέρες αυτές. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν επίσης ότι η ναυαρχίδα της Sοny θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα οπότε οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί.

Στην έκθεση αναφέρονται τα κωδικά ονόματα τω νέων κινητών τηλεφώνων με την ναυαρχίδα να ονομάζεται Yoshino και να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με 4Κ και ανάλυση 3840 x 2160  pixel. Πιθανότατα να έχει ενσωματωμένο τον νέο αισθητήρα εικόνας της Sοny,  IMX400, και μνήμη RAM LPDRR4 4GB ή 6GB.

Ας δούμε όμως μερικά από τα υπόλοιπα smartphones που αναμένεται να παρουσιαστούν στο MWC 2017.

Το  Sοny BlancBright είναι ένα premium smartphone με οθόνη 5,5 ιντσών με Quad HD ανάλυση και 4GB μνήμη RAM. Πιθανότατα να τροφοδοτείται από έναν  Snapdragon 835 ή Snapdragon 653 επεξεργαστή και θα έχει ενσωματωμένο τον IMX400 αισθητήρα κάμερας της Sony.

Το  Sοny Keyaki (Zelkova) είναι ένα mid-range smartphone με οθόνη Full HD 5,2 ιντσών, 4GB RAM και επεξεργαστή MediaTek Helio P20. Φημολογείται ότι θα διαθέτει 64GB εσωτερική μνήμη, πίσω κάμερα 23MP και 16MP μπροστά κάμερα.

Το Sοny Hinoki είναι ένα low-end smartphone που θα διαθέτει οθόνη HD 5 ιντσών, MediaTek Helio P20 SoC επεξεργαστή και 3GB μνήμη RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να φτάσει τα 32GB ενώ η πίσω και η μπροστά κάμερα θα είναι 16MP και 8MP αντιστοίχως.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS