ΑρχικήinetΗ HTC σταματάει το Android 7.0 Nougat στο HTC 10 στην Ευρώπη...

Η HTC σταματάει το Android 7.0 Nougat στο HTC 10 στην Ευρώπη πάλι

Πριν από λίγες μέρες, η HTC ξαναξεκίνησε να τρέχει το HTC 10 smartphones στην Ευρώπη με Android 7.0 Nougat, αφού σταμάτησε στο παρελθόν η διαδικασία οφείλεται σε κάποια άγνωστα σφάλματα. Η HTC έλυσε το θέμα αρκετά γρήγορα μετά τις φήμες ότι θα περάσουν τρεις βδομάδες έως ότου η εγκατάσταση θα κάνει επανεκκίνηση.

android

Η HTC ήδη έστειλε 7.0 Nougat software updates στα HTC 10 smartphones στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Αλλά σήμερα, ο Graham Wheeler, Διευθυντής Προϊόντων και Υπηρεσιών στο HTC EMEA ανακοίνωσε ότι η HTC έπρεπε να σταματήσει την εξάπλωση στην ηπειρωτική Ευρώπη και πάλι εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος.

Δε είπε συγκεκριμένα ποιο θέμα προκάλεσε την HTC να σταματήσει την εγκατάσταση για δεύτερη φορά, αλλά ανέφερε ότι η ενημέρωση του λογισμικού θα πρέπει να βγει πάλι έξω και πάλι πιθανόν τον Φεβρουάριο.

Η HTC δεν είναι η μόνη παρασκευάστρια smartphone που ξεπέρασε τις δυσκολίες αυτές, η Sony και η ZTE αναγκάστηκαν να σταματήσουν την εξάπλωση του 7.0 Nougat στα smartphones τους. Η Samsung σύντομα σταμάτησε την εγκατάσταση στο 7.0 Nougat στα Galaxy S7 και S7 edge, πριν την επανεκκίνηση αργότερα. Μπορεί στην πραγματικότητα να υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να το πει κανείς δεδομένου ότι καμία από τις εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τα ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Πριν από λίγες μέρες, η HTC ξεκίνησε την εγκατάσταση του Android 7.0 Nougat update στα HTC 10 Lifestyle και One M9 smartphones στην Ευρώπη. Η επόμενος στην λίστα για μια ενημερωμένη έκδοση  είναι το HTC One Α9, αφού όπως φαίνεται η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτό.

Το Android 7.0 Nougat αναμένεται να φέρει νέα εργαλεία στις HTC 10 συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της μειωμένης κατανάλωσης μπαταρίας, μια νέα περιοχή ειδοποιήσεων με γρήγορη απάντηση και λειτουργία πολλαπλών παραθύρων για την εναλλαγή μεταξύ διαφόρων εφαρμογών. Στο 7.0 Nougat, οι ειδοποιήσεις ομαδοποιούνται ώστε να είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν και να τις διαχειριστούν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS