ΑρχικήinetSamsung Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου αληθινή φωτογραφία και full specs

Samsung Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου αληθινή φωτογραφία και full specs

Η Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Galaxy S8 δεν θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress (MWC) 2017, και αξιόπιστες πηγές διαρρέουν πληροφορίες που αναφέρουν σαν ημερομηνία παρουσίασης την 29η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Blass του VentureBeat, οι επόμενες συσκευές Galaxy S8 θα είναι πολύ διαφορετικές από οποιαδήποτε προηγούμενα μοντέλα που κυκλοφόρησαν από τη Samsung. Πηγές υποστηρίζουν ότι αυτά τα τηλέφωνα θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες ακόμα και από τα Galaxy Note phablets.Samsung Galaxy S8

Έτσι, το “πρότυπο” Galaxy S8 θα διαθέτει μια οθόνη QHD Super AMOLED 5,8 ιντσών, ενώ το μοντέλο «Plus» θα έρθει με μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη των 6.2 ιντσών με την ίδια ανάλυση.

Και τα δύο τηλέφωνα θα έρχονται με 18.5:9 aspect ratio. Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα The Guardian, οι συσκευές θα έχουν διπλή κυρτή οθόνη, οπότε δεν θα υπάρξει συσκευή Galaxy S8 με επίπεδη οθόνη.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει διαφορετικές παραλλαγές του Galaxy S8 με Qualcomm Snapdragon 835 και Exynos chipsets, τεχνολογίας 10nm FET. Αυτά τα chipsets λέγεται ότι είναι 11% πιο γρήγορα από ό, τι το Snapdragon 820 και 20% πιο αποδοτικά ενεργειακά.

Το μοντέλο S8 των 5,8-ιντσών θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 3000 mAh, ενώ η μεγαλύτερη συσκευή θα έρθει με μπαταρία των 3.500 mAh.

Η RAM θα ​​παραμείνει η ίδια, καθώς και οι δύο S8 συσκευές θα διαθέτουν 4GB RAM, αλλά το βασικό μοντέλο θα περιλαμβάνει 64GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο έως και 256GB μέσω κάρτας microSD). Το επερχόμενο S8 θα διαθέτει USB Type-C port και 3.5mm audio jack.

Η κάμερα δεν έχει και πολλές βελτιώσεις καθώς το Galaxy S8 θα διαθέτει μια duo-pixel camera των 12-megapixel στο πίσω μέρος, και μια δεύτερη 8-megapixel στο μπροστινό μέρος (σε αντίθεση με την 5- megapixel που διέθετε μπροστά το Galaxy S7).

Η πίσω κάμερα θα διαθέτει μερικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η επιλογή οπτικής αναζήτησης για πληροφορίες. Αυτή η νέα λειτουργία χρησιμοποιεί το OCR και θα ψάχνει το διαδίκτυο για πληροφορίες στα θέματα που προβάλει η οθόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS