ΑρχικήinetΓνωρίστε την νέα δυνατότητα του Twitter!

Γνωρίστε την νέα δυνατότητα του Twitter!

Το Twitter ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αντικαταστήσει την καρτέλα “Moments” με το τμήμα “Explore”. Η καρτέλα “Moments” συμπεριλαμβάνει τις πιο δημοφιλής ιστορίες για να έχτε μια εικόνα για το τι συμβαίνει στην πλατφόρμα. Πλέον όμως το Τwitter φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά για την εύρεση tweets σε ένα μέρος, την καρτέλα “Explore”.Twitter

Οι χρήστες μέσω της πρόσβασης στο “Explore” θα μπορούν να βρουν τα tweets, τις στιγμές κι τις τάσεις σχετικά με διάφορα θέματα καθώς και να ελέγξουν τα live βίντεο. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν ευκολότερα και γρηγορότερα να βρουν τις πληροφορίες που επιθυμούν.

Το Explore έχει ήδη εξαπλωθεί στο Τwitter για iOS και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή και στα Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποκτήσετε την νέα δυνατότητα είναι να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση του Τwitter και θα λάβετε την πλήρη λειτουργικότητα του “Explore”.

Το Twitter επίσης παροτρύνει τους χρήστες να προτείνουν μέσω σχολίων ιδέες για νέα χαρακτηριστικά που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή. Να σημειώσουμε ότι το “Explore” δεν είναι ακριβώς ένα νέο χαρακτηριστικό παρά μια αναδιοργάνωση που επιτρέπει στους χρήστες ευκολότερη πρόσβαση σε tweets και πληροφορίες.

Το 2015 το Τwitter είχε την καρτέλα “Discover” που εμφάνιζε τα πιο δημοφιλή tweets αλλά σύντομα αντικαταστάθηκε από το “While you were away”. Το   “While you were away” εμφανίζεται περιστασιακά στην αρχική οθόνη των χρηστών δείχνοντας τα tweets που πιθανώς να μην είχαν δει.

Επιπλέον, πρόσφατα το Τwitter έλαβε την δυνατότητα υποστήριξης Live 360 Video που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν τις στιγμές τους σε όλο το δίκτυο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS