ΑρχικήinetGalaxy Xcover: Μάθετε ότι νεότερο κυκλοφορεί για την σειρά

Galaxy Xcover: Μάθετε ότι νεότερο κυκλοφορεί για την σειρά

Όπως πολλοί από εσάς πιθανότατα γνωρίζουν, η Samsung κατασκεύασε πέρσι τρία smartphones της Galaxy Xcover σειράς με το Xcover 4 να έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.Xcover

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε γιατί το Xcover 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Ο κωδικός του smartphone είναι SM-G390F και εθεάθη πρόσφατα στο Wi-Fi Alliance δημιουργώντας μας ερωτηματικά σχετικά με την τύχη του.

Η ενδιαφέρουσα πληροφορία που αποκαλύφθηκε στο  Wi-Fi Alliance είναι ότι το smartphone θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα εφόσον η Samsung σκοπεύει να λανσάρει την συσκευή λίαν συντόμως. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Galaxy Xcοver 4  μόλις έλαβε πιστοποίηση Wi-Fi οπότε θα πρέπει να αναμένουμε την κυκλοφορία του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δεδομένου ότι η Samsung επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της στο Mobile World Congress (MWC) 2017 στα τέλη Φεβρουαρίου μπορούμε να εικάσουμε ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσει τα υπόλοιπα νέα της προϊόντα.

Ένα λοιπόν από τα πιθανά προϊόντα που η Samsung θα μπορούσε να αποκαλύψει στο MWC 2017 είναι το Galaxy Xcοver 4 καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναμένουν την επίσημη κυκλοφορία του.

Για εσάς που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το νέο αυτό smartphone να σας ενημερώσουμε ότι μια πιθανή πηγή πληροφοριών σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου είναι το  FCC (Federal Communication Commission).

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι κανένα από τα προηγούμενα Galaxy Xcοver δεν χαρακτηρίζονται ως high-end smartphones οπότε δεν περιμένουμε η ανερχόμενη συσκευή να σπάσει τον κανόνα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy Xcοver είναι τα τραχιά χαρακτηριστικά του οπότε δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακριβού κόστους κινητό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS