ΑρχικήinetΣτο ABC Show κάνει δημόσια εμφάνιση το BlackBerry Mercury

Στο ABC Show κάνει δημόσια εμφάνιση το BlackBerry Mercury

Η BlackBerry αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο smartphone στις 25 Φεβρουαρίου, το οποία θα έχει πληκτρολόγιο QWERTY και αρκετά ισχυρά specs. Το BlackBerry Mercury θα είναι το τελευταίο smartphone που θα σχεδιαστεί από την εταιρεία.

Mercury

Το επίσημο λιανικό όνομα του επικείμενου smartphone BlackBerry είναι άγνωστο, αλλά το φημολογούμενο Mercury phone φαίνεται να έχει κάνει μια εμφάνιση στο Last Man Standing show στο ABC, σύμφωνα με το Crackberry. Ο χαρακτήρας του Tim Allen έχει κάνει χρήση του τηλεφώνου πολλές φορές για την περιήγηση στο διαδίκτυο ή την τοποθέτηση κλήσεων.

Το BlackBerry Mercury είχε αρχικά παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show στο Las Vegas αυτό το μήνα. Η BlackBerry έδειξε μια συσκευή προ-παραγωγής που χρειαζόταν ακόμα κάποια δουλειά, ειδικά στο τμήμα λογισμικού. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το τηλέφωνο εμφανίστηκε στο show, θεωρώντας ότι ο Tim Allen χρησιμοποίησε πρόσφατα ένα BlackBerry Passport και BlackBerry Priv για το show.

Το DTEK60 BlackBerry παρουσιάστηκε επίσης στο Last Man Standing show στο ABC. Περιττό να πούμε ότι οι τοποθετήσεις προϊόντων  είναι αρκετά συμφέρουσες για το BlackBerry, ειδικά δεδομένου ότι συμβάλλουν στη δημιουργία διαφημιστικής εκστρατείας πριν το τηλέφωνο κυκλοφορήσει επίσημα.

Το BlackBerry Mercury αναμένεται να έρθει με μια οθόνη 4,5 ιντσών και αναλογία 4:3. Θα έχει ένα πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως trackpad και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο space bar.

Το smartphone θα έχει μια υποδοχή USB θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών τύπου C. Η χωρητικότητα της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τα 3,400mAh και το τηλέφωνο αναμένεται να τρέξει ένα Snapdragon 625 chipset και 3GB μνήμης RAM. Μερικές μελέτες έχουν επισημάνει το γεγονός ότι το Mercury θα ενσωματώσει μια πίσω κάμερα 18MP, παρόμοια με εκείνη στο BlackBerry Priv.

Πιο πρόσφατες φήμες λένε ότι το smartphone θα μπορούσε να έχει την ίδια κάμερα πίσω όπως στα Pixel και Pixel XL τηλέφωνα της Google, που ονομάστηκε η πίσω καλύτερα κάμερα σε ένα smartphone. Η Google εξοπλισμένα τα Pixel τηλέφωνα με αισθητήρες της Sony, μένει να δούμε αν το BlackBerry θα κάνει το ίδιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS