ΑρχικήinetΦανάρι LED που λειτουργεί με αλμυρό νερό

Φανάρι LED που λειτουργεί με αλμυρό νερό

αλμυρό-νερό

Η εταιρεία Maxell, έχει αναπτύξει ένα νέο φανάρι LED, το οποίο μπορεί να είναι τέλειο για εκείνους που ψάχνουν για ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο να φωτίζουν το χώρο τους ή εκείνους που ζουν δίπλα στο αλμυρό νερό.

Η νέα τεχνολογία είναι ιδιαίτερα οικονομική και οικολογική, δεδομένου ότι δεν απαιτεί μπαταρίες για το φωτισμό αλλά απλά αλμυρό νερό.

Απλά τοποθετείστε μια ποσότητα αλμυρού νερού στην κορυφή του φαναριού και θα σας παράσχει περίπου 80 ώρες φωτισμού γύρω στα 2000 lux. Το μοναδικό, τροφοδοτούμενο από θαλασσινό νερό φανάρι, είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση στην τιμή των μόλις $ 57. Μπορεί να αποσταλεί παντού στον κόσμο με επιπλέον έξοδα αποστολής $ 19, από το Trend Shop της Ιαπωνίας.

Αλάτι και νερό. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να τροφοδοτήσει το Mizusion, ένα υπέροχο φανάρι ποιότητας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όταν δεν έχετε πρόσβαση σε κοινές μπαταρίες ή τακτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Απλά ρίξτε το αλάτι και το νερό στο πάνω μέρος του φωτός και ενεργοποιήστε το. Η λυχνία θα προσφέρει φως για περίπου 80 ώρες, με μία πλήρη ποσότητα από αλάτι και νερό, παρέχοντας φωτισμό περίπου 2.000 lux.

Το τροφοδοτούμενο με θαλασσινό νερό Mizusion  έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • LED φωτάκι που τροφοδοτείται από αλάτι και νερό
  • Περίπου 2.000 lux
  • Για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 80 ώρες
  • Μέγεθος: 95 x 215 x 95 χιλιοστά (3,7 x 8,5 x 3,7 “)
  • Βάρος: περίπου 350g (12,3 oz)
  • Περιλαμβάνει δείκτη ενέργειας, κύπελλο μέτρησης

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS