ΑρχικήinetΤο Touch Bar του MacBook Pro απαγορεύτηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων

Το Touch Bar του MacBook Pro απαγορεύτηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων

Το νέο MacBook Pro Touch Bar της Apple θα μπορούσε να είναι ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που είναι βολικό για πολλούς αγοραστές, αλλά σε ότι αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο του εξεταστών του Νόμου σε πολλές αμερικάνικες πολιτείες, αυτό δεν είναι τίποτα, αλλά ένας αρκετά αποτελεσματικό τρόπο για να εξαπατήσει κατά τη διάρκεια εξετάσεων bar.

macbook

Το Διοικητικό Συμβούλιο των εξεταστών του κράτους της Βόρειας Καρολίνας, δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της για να ενημερώσει ότι οι αιτούντες πρέπει να απενεργοποιήσουν το Touch Bar κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και παρόλο που η οργάνωση δεν αναφέρει την αντιγραφή ειδικά, είναι πολύ σαφές ότι αυτό είναι το κύριο μέλημα.

Το Touch Bar μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να παρέχει προτάσεις λέξεων, και οι εξεταστές προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι τα MacBook Pros δεν χρησιμοποιούνται για τίποτα άλλο εκτός από την διεξαγωγή της δοκιμής.

«Σας ενημερώνουμε ότι το Announcing Proctor θα κάνει μια ανακοίνωση κατά την έναρξη των εξετάσεων ζητώντας από όποιον χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή Mac Book Pro με Touch Bar να σηκώσει το χέρι του, έτσι ώστε ένας επιτηρητής ή τεχνικός ExamSoft να έρθει στην θέση τους και να εξασφαλίσει ότι το Touch Bar έχει απενεργοποιηθεί” ανακοίνωσε μέρος της Βόρειας Καρολίνας σήμερα.

Οι υποψήφιοι είναι επίσης εφοδιασμένοι με οδηγίες για το πώς να απενεργοποιήσουν το Touch Bar στο MacBook Pros τους,, και οι IT μηχανικοί θα παρακολουθήσουν στις εξετάσεις αν όλοι οι χρήστες των νέων συσκευών έχουν ήδη απενεργοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Apple δεν έχει εκδώσει ακόμη ένα σχόλιο για το θέμα, αλλά είναι αρκετά σαφές ότι η εταιρεία δεν θα μπορούσε να προβλέψει κάτι τέτοιο και χωρίς αμφιβολία ούτε οι αγοραστές της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS