ΑρχικήUpdatesΗ Cortana έρχεται στα iOS!

Η Cortana έρχεται στα iOS!

Η Microsoft επιχειρεί την εγκατάσταση της ψηφιακής της βοηθού, Cortana, και σε διαφορετικά λογισμικά πέρα από τα Windows με την εταιρεία να εγκαινιάζει το πρόγραμμα beta για την Cortana σε 1.000 συσκευές iOS.Cortana

Με άλλα λόγια, η Microsoft ψάχνει 1.000 χρήστες οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν στο beta πρόγραμμα της Cοrtana για iOS με στόχο την βελτίωση της προσωπικής βοηθού και της λειτουργικότητας της σε iOS λογισμικό.

Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την δοκιμαστική έκδοση αυτή της Cοrtana έχει δημιουργήσει μια έρευνα που απαιτεί από τους χρήστες να συμπληρώσουν ορισμένες λεπτομέρειες πριν γίνει δεκτό το πρόγραμμα.

«Έχουμε εγκαινιάσει ένα νέο πρόγραμμα beta για iOS και θέλουμε τα σχόλια σας για να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εμπειρία αυτή. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση για χρήστες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασίλειου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει άμεσα συμμετοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Microsoft.

H Cοrtana είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store της iOS  με την δοκιμαστική έκδοση να αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί το πείραμα αυτό.

Ένα πρόγραμμα beta για Cοrtana υπάρχει ήδη στο Android και επειδή η τεχνολογία της ψηφιακής βοηθού βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και ο ανταγωνισμός στην τεχνολογική βιομηχανία είναι όλο και μεγαλύτερος, η Microsoft επιδιώκει την γρηγορότερη εγκατάσταση της και σε  iOS.

Η Apple από την δική της πλευρά δεν εγκαταλείπει την μάχη με την δική της ψηφιακή βοηθό, Siri,  να παραμένει διαθέσιμη για iOS λειτουργικό σύστημα. Φαίνεται λοιπόν ότι ξεκινάει μια μάχη που σίγουρα θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS