ΑρχικήReviewsΈρχεται νέο Moto Mod απο την Motorola!

Έρχεται νέο Moto Mod απο την Motorola!

Τα Moto Ζ smartphones μαζί με τα Moto Mods αποτέλεσαν μεγάλη επιτυχία για την Motorola. Απ’ ότι φαίνεται τα modular smartphones έχουν μεγάλη απήχηση στην αγορά οπότε και η Motorola με την σειρά της σκοπεύει να λανσάρει τουλάχιστον δώδεκα Moto Mods ετησίως.Moto Mod

Ήδη ένα νέο Mοto Mod είναι υπό κατασκευή ως μέρος του “Transform το Smartphone” challenge που επιτρέπει σε ανεξάρτητους δημιουργούς να παράγουν ένα πρωτότυπο Moto Mod που θα πωληθεί από την Verizon.

To νέο Mοto Mod που θα ονομάζεται Ultimate Moto Ζ Mod είναι λίγο παχύτερο από μια κανονική Moto θήκη με μόλις 3 χιλιοστά σε πάχος. Χρηματοδοτείται από την  IndieGoGo και θα παρέχει πολλές επιπλέον δυνατότητες στο τηλέφωνο σύμφωνα με το 9to5Google.

Το Mοto Mod θα πρέπει να συνδέεται με το πίσω μέρος του smartphone προκειμένου να λειτουργήσει. Προσθέτει ασύρματη φόρτιση η οποία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ορισμένων Moto Z battery mods.

Το Moto Mod δίνει επίσης την ικανότητα μετάδοσης σημάτων IR από το Moto Z τηλέφωνο επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τηλεοράσεις, συστήματα ήχου καθώς και άλλες συσκευές απλά με την χρήση των smartphones τους.

Το Ultimate Moto Z Mod διαθέτει όλα τα φόντα για να αποτελέσει μια τεράστια επιτυχημένη κίνηση της εταιρείας δεδομένης της προσιτής τιμής του αλλά και του γεγονότος ότι είναι το λεπτότερο από όλα τα Mοto Mods εκτός φυσικά από την θήκη του η οποία δεν φαίνεται να προσφέρει πολλά στην λειτουργικότητα του κινητού.

Το έργο αυτό εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2017 με τους υπαλλήλους της Motorola να ισχυρίζονται ότι τα Mοto Mods θα μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε μελλοντική συσκευή της εταιρείας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS