ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft έκανε Update στους Windows 10 Offline Maps

Η Microsoft έκανε Update στους Windows 10 Offline Maps

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση για την σύνδεση δεδομένων χαρτογράφησης διαθέσιμη στα Windows 10, προσπαθώντας να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές που οι χρήστες μπορεί να θέλουν να περιηγηθούν χωρίς σύνδεση στο Internet.

microsoft

Συγκεκριμένα, αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες στην Algeria να πάρουν οδηγίες πλοήγησης χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο Internet οπότε αν ζείτε στη χώρα μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες όταν το Wi-Fi και στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία διαδικτυακή κάλυψη.

Επίσης, η Λευκορωσία έχει επίσης βελτιώσει τα δεδομένα στην περιοχή Minks ενώ κάποιες άλλες περιοχές, όπως το νησί Cocos, το νησί των Χριστουγέννων και το νησί Norfolk έλαβε τους χάρτες.

Η Microsoft επικεντρώθηκε επίσης ειδικότερα στην αναμόρφωση των πληροφοριών που παρέχονται από την εφαρμογή χαρτών, ώστε με αυτή την ενημερωμένη έκδοση, οι χρήστες στην Ολλανδία, Δανία και Νορβηγία να έχουν πλήρη κάλυψη της διέλευσης της χώρας.

Οι χρήστες στην Ισπανία είναι επίσης στόχος αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, χάρη στις πληροφορίες για τα τρένα που συνδέουν μεγάλες πόλεις, ενώ η κάλυψη διέλευσης έρχεται επίσης από το Βανκούβερ στον Καναδά, τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και δύο Ουγγρικές πόλεις που ονομάζονται Pecs και Miskolc.

Όλα αυτές οι βελτιώσεις είναι διαθέσιμες σε PC και φορητές συσκευές που τρέχουν Windows 10, και ο καθένας μπορεί να τις έχει απλά κατεβάζοντας τους offline χάρτες.

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε τα Settings app και πηγαίνετε στο Apps > Offline maps και αναζητήστε τα δεδομένα του χάρτη για την τοποθεσία σας. Είναι αυτονόητο ότι θα πάρει ώρα η όλη διαδικασία, δεδομένου του μεγάλου όγκου αλλά μόλις τελειώσετε μπορείτε να πάρετε τις οδηγίες του χάρτη χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS