ΑρχικήinetΗ Alcatel θα αποκαλύψει νέα Smartphones στο MWC 2017

Η Alcatel θα αποκαλύψει νέα Smartphones στο MWC 2017

Υπήρξαν φήμες το τελευταίο ζεύγος ημερών ότι η Alcatel θα λανσάρει πέντε νέα smartphones στο Mobile World Congress (MWC), αργότερα αυτό το μήνα. Ωστόσο, η Alcatel δεν επιβεβαίωσε τίποτα σε καμία συνέντευξη Τύπου μέχρι σήμερα, γι’ αυτό δεν ξέρω αν και πότε αυτές οι συσκευές θα παρουσιαστούν.

alcatel

Σύμφωνα με το GSMArena, οι φαν της Alcatel θα πρέπει να περιμένουν πολύ για την εναρκτήρια εκδήλωση, καθώς η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

Δυστυχώς δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για το τι σχεδιάζει η Alcatel να αποκαλύψει αργότερα αυτό το μήνα, αλλά έχουμε μερικές λεπτομέρειες που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα.

Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το γεγονός ότι η AlcateΙ έχει αποφασίσει να αγκαλιάσει το modular σχεδιασμό ο οποίος δεν ήταν τόσο δημοφιλής μεταξύ των πελατών. Το LG G5, η ναυαρχίδα που ήταν βασισμένη στον modular σχεδιασμό δεν πούλησε ιδιαίτερα.

Σε μια πιο θετική νότα, το Motorola Moto Z φαίνεται να είναι λίγο πιο πετυχημένο, οπότε η Alcatel έχει μια ευκαιρία να το κάνει σωστά. Τουλάχιστον δύο, αν όχι όλα τα smartphones που θα ανακοινωθούν από την AlcateΙ, θα διαθέτουν τον λεγόμενο modular σχεδιασμό.

Μια από τις ενότητες που προορίζονταν για αυτά τα smartphones της AlcateΙ διαθέτουν κάποιες λυχνίες LED που θα ανάβουν σε διάφορα χρώματα με τη μουσική που ακούτε.

Ένα άλλο κομμάτι των πληροφοριών που διέρρευσαν αφορούν πρόσφατα ένα από τα smartphones της AlcateΙ που θα μπορούσαν να ανακοινωθούν στις 27 Φεβρουαρίου. Υποτίθεται ότι πρέπει να τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek.

Επίσης φημολογείται ότι θα έχει φωτογραφική μηχανή 13-megapixel στο πίσω μέρος με dual-LED flash. Το smartphone θα είναι ένα από τα πιο ακριβά που λάνσαρε η AlcateΙ στο MWC 2017 και λέγεται ότι κόστισε περίπου € 320 στην Ευρώπη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS