ΑρχικήinetWhatsApp: Χαρακτηριστικό που «ανακαλεί» αδιάβαστα μηνύματα

WhatsApp: Χαρακτηριστικό που «ανακαλεί» αδιάβαστα μηνύματα

μηνύματα

Σύντομα, μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε πίσω τα «μεθυσμένα» ή αδικαιολόγητα θυμωμένα μηνύματα στο WhatsApp.

Η υπηρεσία μηνυμάτων φέρεται να δοκιμάζει τη δυνατότητα να μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να ανακαλέσετε τα μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, ακόμη και αφού το τηλέφωνο του φίλου σας το έχει λάβει.

Το χαρακτηριστικό λειτουργεί μόνο αν ο παραλήπτης δεν έχει διαβάσει το μήνυμα ακόμα. Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, η λειτουργία εξακολουθεί να υφίσταται.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από τον λογαριασμό Twitter @WABetaInfo, που παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που το WhatsApp δοκιμάζει στις πλατφόρμες.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις εκδόσεις beta του WhatsApp για Android και iOS. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει την “ανάκληση” και την επιλογή “επεξεργασία” για μηνύματα που δεν έχουν ακόμη διαβαστεί. Από τα screenshots, φαίνεται ότι το μήνυμα έχει αντικατασταθεί με το ” Sender revoked the message ” – έτσι οι φίλοι σας θα ξέρουν ότι κάτι θέλετε να αλλάξετε.

Το WhatsApp επίσης, φέρεται να δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σας θυμίσει το “Stories” του Snapchat . Θα ενισχύσει το τρέχον χαρακτηριστικό “Status”, όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια εικόνα με μια λεζάντα ή doodle που εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες. Παρόμοια με τα Snapchat και Instagram, οι χρήστες μπορούν επίσης να απαντήσουν σε ιστορίες άλλων.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή, ονομάζεται “ζωντανός εντοπισμός θέσης,”  και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιτρέψουν σε άλλους ανθρώπους σε μια ομάδα συνομιλίας, να παρακολουθούν τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο.

Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση πότε ή αν θα είναι πιο ευρέως διαθέσιμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS