ΑρχικήHow ToPage jumping τι είναι και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Page jumping τι είναι και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Το Page jumping είναι μια τεχνική που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε εύκολα μέσα (πάνω κάτω και στη μέση) σε μια ιστοσελίδα με ένα κλικ σε ένα σύνδεσμο.

Page jumping

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για κατεβείτε πιο κάτω

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Page jumping;

Το Page jumping είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε τους επισκέπτες σας από ένα μέρος του περιεχομένου σας σε ένα άλλο.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε μια λίστα με ονόματα (ας πούμε τίτλους) στο πάνω μέρος της σελίδας. Μπορείτε να συνδέσετε κάθε τίτλο σε διαφορετικό περιεχόμενο (νέα παράγραφο) της δημοσίευσης, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα στον τίτλο (κεφάλαιο) που τους ενδιαφέρει.

Για να δημιουργήσουμε Page jumping σε μια σελίδα χρειαζόμαστε το κείμενο-στόχο και τον σύνδεσμο (link).

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το κείμενο-στόχο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου του WordPress πχ. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την καρτέλα που αναφέρεται σαν “Κείμενο”, ή “HTML” από την πάνω από τη δεξιά πλευρά της περιοχής επεξεργασίας κειμένου.

Το κείμενο του μοναδικού χαρακτηριστικού θα μοιάζει σαν το παρακάτω:

Κείμενο-στόχος.

Το παραπάνω κείμενο το οποίο αναφέρεται σαν id=”μοναδικό-χαρακτηριστικό” λειτουργεί ως μια ετικέτα ή tag που δείχνει προς το κείμενο-στόχο σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε κενά στα αναγνωριστικά σας, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε παλαιότερα προγράμματα περιήγησης. Επίσης, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο μοναδικό αναγνωριστικό για κάθε στόχο που έχετε δημιουργήσει.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ανέβετε πάνω

Ένας τρόπος να οδηγηθείτε στο στόχο σας είναι να επιλέξετε κάποιο κείμενο, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το εισαγωγή-επεξεργασία συνδέσμου. Στο πεδίο του URL, εισάγετε το σύμβολο #, ακολουθούμενο από το όνομα της ταυτότητας του στόχου ως εξής:

 Κάντε κλικ!

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε επιπλέον page jumping links. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα μοναδικό αναγνωριστικό για κάθε ζευγάρι στόχου/link.

Κατά την δημιουργία της δημοσίευσης ή της σελίδας, χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή κειμένου για να προσθέσετε αυτό πάνω, στη μέση ή κάτω σαν HTML:

Αυτό δημιουργεί ένα αόρατο στόχο στην κορυφή, στη μέση ή στο τέλος της δημοσίευσης ή της σελίδας σας. Οι όροι top, middle και bottom είναι τα κρυφά αναγνωριστικά στόχου που θα οδηγούν τα links με τα που θα αναφέραμε πριν.

Page jumping σε ένα στόχο σε μια άλλη σελίδα ή δημοσίευση

Αφού έχετε δημιουργήσει ένα στόχο, μπορείτε να τον προσθέσετε στο URL για να συνδεθείτε με το στόχο αυτό.

Ας πούμε ότι έχετε δημιουργήσει έναν στόχο σε μια σελίδα με αυτό το URL:

https://www.secnews.gr/example

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το σύμβολο # ακολουθούμενο από το ID-στόχο στο τέλος του URL όπως το παρακάτω:

https://www.secnews.gr/example/#unique-identifier

Τώρα που έχετε το URL για το στόχο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε με αυτό το στόχο οποιαδήποτε άλλη σελίδα ή ανάρτηση στο site σας:

Τώρα που έχετε το URL για το στόχο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε με ένα στόχο από οποιαδήποτε άλλη σελίδα ή ανάρτηση στο site σας.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ανέβετε πάνω

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS