ΑρχικήReviewsΤα γυαλιά EXYRA βοηθούν στη μείωση της ψηφιακής οπτικής κόπωσης

Τα γυαλιά EXYRA βοηθούν στη μείωση της ψηφιακής οπτικής κόπωσης

γυαλιά

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να μειώσετε την ψηφιακή οπτική κόπωση στην καθημερινή σας ζωή, μια νέα λύση θα μπορούσε να δώσει απάντηση στο πρόβλημά σας. Έχει δημιουργηθεί από την EXYRA με έδρα στο Brisbane της Αυστραλίας.

Τα κομψά γυαλιά έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την άμβλυνση της ψηφιακής καταπόνησης των ματιών και την πρόληψη των πονοκεφάλων που προκαλούνται από την παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή ή των κινητών συσκευών, όπως ένα smartphone ή  tablet.

Τα γυαλιά που ανακουφίζουν από την καταπόνηση των ματιών, είναι ξεκινήσει τώρα μία καμπάνια στην ιστοσελίδα Kickstarter, με τιμές που ξεκινούν από AU $ 60 και την κυκλοφορία τους να αναμένεται να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2017.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Αμέτρητες ώρες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πρωτοτυπίας, δημιουργίας δειγμάτων, δοκιμών και ολοκλήρωσης του προϊόντος έχουν ανήκουν στο παρελθόν. Μέσω αυτής της εντατικής διαδικασίας, μειώσαμε πολλούς κινδύνους και πιθανά ζητήματα που αφορούν την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων. Τώρα τα γυαλιά της EXYRA είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια υπέροχη ιδέα!

Το επόμενο βήμα είναι να κυκλοφορήσουν τα EXYRA στην αγορά, αλλά η παραγωγή γυαλιών είναι ακριβή. Ακόμη πιο δαπανηρό είναι το υλικό οξικού που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ελκυστικών σκελετών και φακών υψηλής ποιότητας με φίλτρο μπλε φωτός. Η βασική μας πρόκληση είναι να μαζέψουμε τα κεφάλαια των προτέρων για τη σύσταση της παραγωγής, την κατασκευή και την εκμετάλλευση των αποθεμάτων. Ως μια μικρή επιχείρηση, είναι απίστευτα δύσκολο να αποκτήσουμε πρόσβαση στην απαιτούμενη χρηματοδότηση. Γι ‘αυτό σας ζητάμε να συμβάλετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Επιπλέον, όσοι βοηθήσουν από νωρίς την εκστρατεία μας, έχουμε κάποιες μεγάλες ανταμοιβές για αυτούς!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS