ΑρχικήinetΤο Instagram έφτασε τους 400 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

Το Instagram έφτασε τους 400 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

Το Instagram έφτασε επίσημα τους 400 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες, το οποίο είναι μεγάλο κατόρθωμα αν σκεφτούμε το ιστορικό της εφαρμογής.

instagram

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των κερδών του τέταρτου τετράμηνου του Facebook, την Τετάρτη, ο Mark Zuckerberg αναφέρθηκε επιπόλαια στο ότι το Instagram έχει τώρα 400 εκατομμύρια χρήστες που επισκέπτονται την εφαρμογή κάθε μέρα. Ο ίδιος ο αριθμός είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αλλά ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι πήγε από τους 300 εκατομμύρια χρήστες στα 400 εκατομμύρια μέσα σε μόλις επτά μήνες.

Πίσω στο 2012, όταν το Facebook απέκτησε Instagram, η υπηρεσία είχε 30 εκατομμύρια iOS χρήστες και μόλις είχε λανσαριστεί στο Android. Με λίγη βοήθεια από το Facebook, η εφαρμογή έφτανε τους 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα μέχρι το Φεβρουάριο του 2013.

Συνολικά, το Instagram έχει 600 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, τουλάχιστον σύμφωνα με κάποιους αριθμούς που ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο, 100 εκατομμύρια από αυτούς έγιναν μέλη στην εφαρμογή τους τελευταίους έξι μήνες.

Φυσικά δεδομένου ότι το nstagram είναι μέρος του Facebook, θα μπορούσε να μείνει στο πόσους χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή μηνιαία αλλά έπρεπε να πει στον κόσμο και πόσοι ακριβώς χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή καθημερινά. Μπορεί να ακούγεται σαν να καυχιέται, αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά για να καυχηθεί δεδομένου ότι ο κύριος ανταγωνιστής της, το Snapchat, έχει μόλις 150 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Φαίνεται ότι το Instagram ψάχνει τρόπους για να κάνει τους χρήστες να αλληλοεπιδρούν ακόμη περισσότερο και να βοηθήσει να ωθήσει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με ορισμένες φωνές, το τελευταίο  update της εφαρμογής διαθέτει μια νέα δυνατότητα που είναι σήμερα σε δοκιμές- φόρτωμα μέχρι 10 φωτογραφιών σε ένα άλμπουμ και την αποστολή τους στο timeline σας. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει διατηρηθεί κλειδωμένο για τους διαφημιστές μέχρι τώρα, έτσι είναι ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS