ΑρχικήReviewsLine-us, το νέο μίνι ρομπότ σχεδίασης

Line-us, το νέο μίνι ρομπότ σχεδίασης

ρομπότ

Μια ομάδα με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει δημιουργήσει ένα φοβερό μίνι ρομπότ σχεδίασης, που εύστοχα ονομάστηκε Line-us, το οποίο είναι ικανό να σχεδιάσει με ένα στυλό σε χαρτί και να αναδημιουργεί οτιδήποτε μπορεί να έχετε σχεδιάσετε στην οθόνη σας, χρησιμοποιώντας την επίσημη εφαρμογή.

Το μίνι ρομπότ που έχει τη μορφή ενός βραχίονα, είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και μιμείται την κίνηση σας με ένα στυλό και σχεδιάζει ό, τι σχεδιάζετε στην οθόνη.

Σχεδιάστε με το δάχτυλο, το ποντίκι, τη γραφίδα σας ή το Apple Pencil και παρακολουθείστε το σε πραγματικό χρόνο, καθώς αντιγράφει τις κινήσεις σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συνδέσετε το ρομπότ σε μια μπαταρία USB ή φορτιστή και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Το Line-us έρχεται με μια μικρή μεταλλική πλάκα για να το κρατάει στη θέση του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εγγράψιμο επιφάνεια: σε βιβλίο ιχνογραφίας, ημερολόγιο, στο σημειωματάριό σας ή απλά σε ένα κομμάτι χαρτί. Μπορείτε επίσης να το κρεμάσετε στον τοίχο ή να το τοποθετήσετε πάνω στο ψυγείο. Δεν είναι ούτε plotter ούτε εκτυπωτής, είναι ένας «σχεδιαστής», το οποίο δίνει στο Line-us το δικό του στιλ και μοναδικό χαρακτήρα. Το μαγικό κομμάτι είναι ότι το Line-us σχεδιάζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε κι εσείς.

Η εφαρμογή είναι ο τρόπος που θα αλληλεπιδράτε με το δικό σας Line-us και μπορείτε ακόμα να βλέπετε τι έχουν μοιραστεί οι άλλοι μαζί σας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα σχέδιά σας. Στη συνέχεια να σχεδιάσετε ξανά και ξανά και ξανά …

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο line-us ρομπότ σχεδίασης, επισκευτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS