ΑρχικήinetΤα iPhones αποκτούν ένα χαρακτηριστικό που τα Android είχαν πάντα

Τα iPhones αποκτούν ένα χαρακτηριστικό που τα Android είχαν πάντα

χαρακτηριστικό

Αν είστε ιδιοκτήτες ενός iPhone και χρησιμοποιείτε συχνά το Chromecast streaming dongle, μπορείτε τώρα να ευχαριστήσετε τη Google, καθώς αποφάσισε τελικά να κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη από πριν, προσθέτοντας αυτό το χαρακτηριστικό.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να αναγκάζονται να ξεκλειδώνουν τα iPhone τους (ή τα iPad, στην προκειμένη περίπτωση) κάθε φορά που θέλουν να προχωρήσουν ή να γυρίσουν πίσω το YouTube βίντεο που παρακολουθούν στην άνεση της τηλεόρασής τους.

Το καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό έρχεται ως μέρος μιας ενημέρωσης της Google, την οποία παρουσίασε στο YouTube την Πέμπτη.

Η Google ευτυχώς, δεν περιορίζει τη νέα αυτή δυνατότητα μόνο στο Chromecast της. Λέει ότι οι χρήστες που επιθυμούν να ελέγχουν την αναπαραγωγή των YouTube βίντεο σε smart TVs και άλλες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών μπορούν, έχουν τώρα τη δυνατότητα να το κάνουν από την οθόνη κλειδώματος.

Με την νέα ενημέρωση, η Google επιτρέπει επίσης την πρόσβαση των ελέγχων για το YouTube σε ένα Apple Watch που συνδέεται με αυτό. Οι χρήστες Android από καιρό μπορούσαν να ελέγχουν τα πάντα από την οθόνη κλειδώματος και φυσικά ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα αιτήματα των χρηστών iPhone από την Apple.

Η Google ενημέρωσε επίσης το iPhone app του Chrome, για να εισαγάγει την QR δυνατότητα σάρωσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS