ΑρχικήReviewsΤο wearable Response Ripple έκτακτης ανάγκης

Το wearable Response Ripple έκτακτης ανάγκης

Ripple

Εάν σας ενδιαφέρει ένα σύστημα δικτύου υποστήριξης διακριτικής αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Ripple με τις νέες υπηρεσίες και τη μικρή αδιάβροχη σκανδάλη.

Το Ripple έχει τη μορφή μιας μικρής αδιάβροχης σκανδάλης, που όταν πατηθεί τρεις φορές θα καλέσει αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, την ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης του Ripple ή κάποιον άλλο που έχετε εσείς επιλέξει μέσα από την εφαρμογή.

Η ομάδα του Ripple που βασίζεται στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, εξηγεί λίγα περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του νέου wearable συστήματος ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης:

«Έχετε εσείς ή κάποιος για τον οποίο ενδιαφέρεστε ευχηθεί ποτέ να υπήρχε κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια μιας δυσάρεστης κατάστασης; Τώρα θα υπάρχει. Κάντε κλικ μία φορά στο Ripple και θα λάβετε αμέσως μια κλήση από τα άτομα που έχετε επιλέξει. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή θέλετε απλά κάποιον εκεί για σας:

  • Να γυρίσετε πίσω στο κοιτώνα σας, μετά από μια «ολονυχτία» στη βιβλιοθήκη
  • Να περπατήσετε ως το αυτοκίνητό σας στο τέλος ενός ανεπαρκώς φωτισμένου χώρου στάθμευσης
  • Να γυρίσετε στο σπίτι το βράδυ όταν δεν αισθάνεστε ασφαλείς
  • Αν ακούσατε έναν ύποπτο θόρυβο στο σπίτι σας και πρέπει να το ελέγξετε
  • Αν χαθήκατε σε μια άγνωστη πόλη ή μέρος της πόλης που δεν έχετε ξαναπάει
  • Αν χρειάζεστε μία «βολικό διακοπή» για να διακόψετε μια αμήχανη συνάντηση

Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε, φοβάται αυτές τις ενοχλητικές καταστάσεις, το Ripple είναι η λύση που αναζητάτε. Κάντε ένα κλικ στο wearable ή την εφαρμογή και θα ειδοποιήσετε τα άτομα που έχετε επιλέξει. Καλούν αμέσως το τηλέφωνό σας και είναι στο πλευρό σας μέχρι να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να αποστείλουμε αμέσως Αστυνομία στην τοποθεσία σας.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS