ΑρχικήinetΤο μαγνητικό καλώδιο φόρτισης VOLTA έχει εγγύηση εφ 'όρου ζωής

Το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης VOLTA έχει εγγύηση εφ ‘όρου ζωής

καλώδιο

Αν ψάχνετε για ένα καλώδιο που δεν μπερδεύεται και δεν θα σας απογοητεύσει και επίσης υποστηρίζει Android, iOS και συσκευές USB-C, μπορεί να σας ενδιαφέρει το VOLTA, ένα ισχυρό καλώδιο μαγνητικής φόρτισης πολλαπλών συσκευών.

Το VOLTA έχει δημιουργηθεί από στρατιωτικής ποιότητας υλικά και προσφέρει ένα ισχυρό, μαγνητικό καλώδιο φόρτισης που δεν μπερδεύεται και έρχεται με εγγύηση εφόρου ζωής.

Το VOLTA είναι διαθέσιμο για $ 30 και αναμένεται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2017. Οι δημιουργοί του εξηγούν περισσότερα για την έμπνευση και την κατασκευή του:

“Σταματήστε να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αδύναμα καλώδια που δεν διαρκούν. Ο νέος μαγνητικός φορτιστής VOLTA αλλάζει το παιχνίδι με ισχυρά υλικά προστασίας χωρίς μπερδέματα, που λειτουργεί καλά με οποιαδήποτε συσκευή και ποτέ δεν σπάει. Ο φορτιστής VOLTA διαθέτει επίσης μια αναστρέψιμη μαγνητική σύνδεση που συνδέεται – άμεσα – κάθε φορά.

Το VOLTA έχει περάσει πολλές αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας και εγγυάται ότι θα διαρκέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο καλώδιο, ανεξαρτήτως από το τι θα του κάνετε.”

Χαρακτηριστικά του καλωδίου:

  • 18Κ επίχρυσος χάλκινος πυρήνας & 24 AWG σύρματα χαλκού , που εγγυώνται μια αστραπιαία φόρτιση.
  • 18Κ επίχρυσες βελόνες που παραδίδουν πιο γρήγορο, πιο σταθερό ρεύμα στη συσκευή σας.
  • 3 στρώσεις PVC για επιπλέον προστασία, αντι-οξειδωτική και αντι-διαβρωτική επινικέλωση που σημαίνει ότι το VOLTA θα διαρκέσει για πάντα. Πείτε αντίο στην επίσκεψη στο κατάστημα κάθε λίγους μήνες για να αγοράσετε έναν ακόμη φορτιστή – θα χρειαστεί να αγοράσετε το VOLTA μόνο μία φορά. . το ισχυρότερο μαγνητικό καλώδιο στον κόσμο που λύνει κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίζατε με τα στερεά υλικά και έχει εγγύηση εφ ‘όρου ζωής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS