ΑρχικήinetΞεκινάει νωρίτερα η παραγωγή του iPhone 8;

Ξεκινάει νωρίτερα η παραγωγή του iPhone 8;

Πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου iPhone 8 νωρίτερα από το αναμενόμενο χωρίς όμως αυτό να αλλάζει απαραίτητα την ημερομηνία παρουσίασης του οπότε εξακολουθεί να είναι ο Σεπτέμβριος ο μήνας των αποκαλυπτηρίων. iPhone 8

Οι αναλυτές της BlueFin, John Donovan και Steve Mullane αποκάλυψαν ότι έλαβαν μήνυμα από την Apple ότι η παραγωγή του νέου smartphone ξεκινάει άμεσα καθώς ο κολοσσός στοχεύει σε υψηλότερες πωλήσεις από εκείνες των προκατόχων του.

Το iPhone 8 θα αλλάξει ριζικά την εικόνα που είχαμε συνηθίσει για τα iPhone γεγονός που η Apple ελπίζει να προσελκύσει νέους αγοραστές αλλά και να ικανοποιήσει τους ήδη υπάρχοντες πελάτες.

Η αναφορά επίσης τονίζει ότι η Apple έχει αρχίσει ήδη την ρύθμιση επιπέδων παραγωγής του iPhone 7 προκειμένου να είναι σε θέση να ξεκινήσει την παραγωγή του επόμενο μοντέλου.

«Η Apple ξεκινάει την παραγωγή του ανερχόμενου iPhone νωρίτερα απ’ ότι υποδεικνύουν τα ιστορικά πρότυπα αν και δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στα σχέδια απελευθέρωσης του.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναλυτής.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το iPhone 8 προβλέπεται να φέρει αρκετές αναβαθμίσεις πάνω στα υπάρχοντα μοντέλα. Φημολογείται ότι ένα από αυτά θα είναι η ασύρματη φόρτιση, η βελτιωμένη κάμερα, ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός που θα βασίζεται στο γυάλινο και το μεταλλικό σκελετό. Να σημειώσουμε ότι η Apple σκοπεύει να κατασκευάσει μια συσκευή που θα χρησιμοποιεί παρόμοια υλικά κατασκευής με το iPhone 4 αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι η προσθήκη κεραμικών θα πρόσφερε επιπλέον δύναμη και εξαιρετική εμφάνιση. Τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το νέο iPhone να διαθέτει και OLED οθόνη αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS