ΑρχικήinetΗ Verizon προσφέρει δωρεάν τα Daydream VR Headsets για την καθυστέρηση των...

Η Verizon προσφέρει δωρεάν τα Daydream VR Headsets για την καθυστέρηση των Pixel

Τα Pixel και Pixel XL της Google κυκλοφόρησαν το περασμένο φθινόπωρο, αλλά είναι ακόμη δύσκολο να τα έχετε στα χέρια σας. Αν παραγγείλετε το Pixel 32GB σήμερα από την Verizon, θα έρθει έως τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η 128GB παραλλαγή αποθήκευσης μπορεί να φτάσει στις 10 Μαρτίου.

verizon

Η αναμονή είναι ακόμη μεγαλύτερη για τα μοντέλα Pixel XL, η παραλλαγή 32GB θα φτάσει στις 3 Μαρτίου, ενώ το μοντέλο των 128GB θα μπορούσε να αποσταλεί στις 31 Μαρτίου. Οι ημερομηνίες αποστολής εξαρτώνται από τις παραλλαγές χρωμάτων τα οποία ισχύουν για τα ασημένια Pixel και Pixel XL.

Η Google και η Verizon υπολόγισαν σωστά την ζήτηση για Pixel και smartphones Pixel XL, ιδίως δεδομένου ότι ορισμένοι πελάτες έπρεπε να περιμένουν για ακόμη ενάμιση μήνα για να λάβουν το τηλέφωνο, σύμφωνα με το Reddit. Σαφώς, η υπομονή είναι το κλειδί κατά την παραγγελία του Pixel ή Pixel XL.

Το Verizon έχει επίγνωση της κατάστασης και ως ένδειξη εκτίμησης προς τους πελάτες που περίμεναν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να λάβουν τα τηλέφωνα τους, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την αποστολή δωρεάν Daydream ακουστικά VR για να πάνε μαζί με τα τηλέφωνα.

Οι πελάτες κλήθηκαν από εκπροσώπους της Verizon και ενημερώθηκαν ότι θα λάβουν τα ακουστικά δωρεάν. Απλά ελπίζουμε ότι τα ακουστικά θα αποσταλούν μόνο σε πελάτες που έχουν ήδη λάβει τα Pixel ή Pixel XL τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Daydream View συνεργάζεται επίσης με τα Moto Z τηλέφωνα.

Η Verizon έχει ένα promotion για τα Daydream View ακουστικά, μια έκπτωση 37% από την αρχική τιμή $ 79.99, κάνοντας τα ακουστικά διαθέσιμα για $ 49.99 στην ιστοσελίδα της μέχρι 25 Φεβρουαρίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS