ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα νέα laptop της Lenovo...

Γνωρίστε τα νέα laptop της Lenovo…

Η Lenovo μόλις ανακοίνωσε τους νέους φορητούς υπολογιστές της αλλά σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες της Microsoft, η κινέζικη εταιρεία δεν πρόκειται να επικεντρωθεί στα Windows 10 αλλά θα προσφέρει και άλλες εναλλακτικές λειτουργικού συστήματος όπως τα Windows 7.Lenovo

Όσο περίεργο και αν ακούγεται τα Windows 7 εξακολουθούν να αποτελούν μια επιλογή για τους πελάτες της Lenοvo  και η εταιρεία θέλει να δώσει στους αγοραστές περισσότερες επιλογές όταν αγοράζουν νέα laptops και όχι να επιλέγουν αναγκαστικά τα Windows 10.

Υπάρχουν τρεις αναβαθμισμένοι φορητοί υπολογιστές από την Lenοvo, το P51, P51s, και P71 τα οποία έρχονται με πολλές εναλλακτικές επιλογές διαμόρφωσης.

Αρχικά, το P51 έρχεται με πληθώρα επιλογών επεξεργαστή συμπεριλαμβανομένου του Xeon E3-V6 και ενός Core chip έβδομης γενιάς. Θα διαθέτει  Nvidia Quadro M2200M γραφικά και 64GB μνήμης RAM γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Lenοvo θέλει η συσκευή να διαθέτει αρκετή δύναμη. Να σημειώσουμε ότι το laptop θα ζυγίζει 2,5 κιλά.

Η Lenovo προσφέρει στην συσκευή διάφορες επιλογές λειτουργικών συστημάτων συμπεριλαμβανομένου όχι μόνο των Windows 10 αλλά και των Red Hat Enterprise Linux και Ubuntu. Η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται τον Απρίλιο.

Το P51s ζυγίζει μόνο 1,5 κιλό αλλά εξακολουθεί να διαθέτει τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές Intel Core, 32 GB RAM, και Nvidia Quadro M520M γραφικά. Προσφέρονται είτε τα Windows 7 Professional ή Windows 10 Pro οπότε και πάλι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα της αρεσκείας σας.

Το P71 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και θα διαθέτει οθόνη 17 ιντσών με 4Κ και θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Xeon E3-v6 με γραφικά Nvidia Quadro P5000M.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS