ΑρχικήinetΤο Asus ZenFone 4 Με 6GB RAM εντοπίστηκε σε Benchmarking Site

Το Asus ZenFone 4 Με 6GB RAM εντοπίστηκε σε Benchmarking Site

Η Asus παρουσίασε δύο εντυπωσιακά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της CES 2017, το ZenFone AR και ZenFοne 3 Zoom. Η Asus ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα ακόμη συναρπαστικό smartphone, το ZenFοne 4.

zenfone

Η Asus αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone κατά την επερχόμενη MWC 2017 εκδήλωση στα τέλη Φεβρουαρίου. Το ZenFone 4 εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια λίστα σε GFXBench αποκαλύπτοντας μερικά specs για το επερχόμενο τηλέφωνο, σύμφωνα με το Android Soul.

Το smartphone εμφανίζεται με μια οθόνη 5,7 ιντσών με εντυπωσιακή ανάλυση Quad HD, το οποίο μεταφράζεται σε 2560 x 1440 pixels. Επιπλέον φαίνεται να τρέχει Qualcomm Snapdragon 8200 SoC, ένα chipset που χαρακτηρίστηκε από πολλές εμβληματικές πρωτοβουλίες που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ο κατάλογος των εντυπωσιακών προδιαγραφών συνεχίζεται με 6GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη για την επερχόμενη ZenFοne 4. Οι χρήστες μπορεί να είναι σε θέση να προσθέσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης με μια κάρτα microSD, αλλά αυτό μένει να καθοριστεί.

Όσον αφορά την ικανότητα της κάμερας, το ZenFοne 4 φαίνεται να διαθέτει μια πίσω κάμερα 21Mp και ένα selfie snapper 8MP στο μπροστινό μέρος. Το smartphone τρέχει Android 7.0 Nougat και θα μπορούσε να λάβει μια ενημερωμένη έκδοση 7.1 Nougat κάποια στιγμή αφού κυκλοφορήσει.

Η Asus θα μπορούσε να παρέχει το ZenFοne 4 σε πολλές παραλλαγές με διαφορετική εσωτερική μνήμη και μνήμη RAM στο εσωτερικό, απλά περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση να το επιβεβαιώσει. Αναφορές από τον περασμένο μήνα δήλωσαν ότι η Asus θα μπορούσε να ανακοινώσει το ZenFone στις 4 Μαΐου, αλλά οι πρόσφατες φήμες δείχνουν ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στα τέλη Φεβρουαρίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS