ΑρχικήsecurityBlackBerry Enterprise SDK ασφαλή μηνύματα για όλους

BlackBerry Enterprise SDK ασφαλή μηνύματα για όλους

BlackBerry Enterprise SDK: Οι Επιχειρήσεις και ιδιαίτερα εκείνες στους τομείς της υγείας και της άμυνας έχουν την ανάγκη κάθε τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφορεί, αλλά απαιτούν διαφορετικό επίπεδο ασφάλειας. Για την προσέγγιση αυτής της αγοράς, η κατασκευάστρια εταιρεία smartphone από τον Καναδά BlackBerry ανακοίνωσε πρόσφατα την διάθεση του BBM Enterprise SDK.

Το BlackBerry Enterprise SDK υπόσχεται να αφήσει τους προγραμματιστές λογισμικού να ενσωματώσουν τα ασφαλή χαρακτηριστικά επικοινωνίας του BlackBerry Messenger στις δικές τους εφαρμογές. Τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν ασφαλείς ατομικές αλλά και ομαδικές συνομιλίες, με φωνή, βίντεο, και κρυπτογραφημένη ανταλλαγή αρχείων.BlackBerry Enterprise SDK

Το BlackBerry Enterprise SDK διαθέτει επίσης μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται συνήθως σε συστήματα μηνυμάτων για απλούς καταναλωτές. Υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε και να ανακαλέσετε μηνύματα κειμένου. Έτσι ουσιαστικά ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο στο τι στέλνει. Το SDK της BB προσφέρει επίσης ασφάλεια και στις υπηρεσίες τοποθεσίας αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Έτσι οι προγραμματιστές τρίτων εφαρμογών, θα μπορούν να προσφέρουν αποδεικτικά ανάγνωσης του BlackBerry Messenger, που αναφέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το μήνυμα.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάτι για το πόσο θα κοστίσει, αν και επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να το προσφέρει σαν συνδρομητικό προϊόν.

Η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική της BlackBerry που από μια εταιρεία hardware, φέρεται να έχε σοβαρές φιλοδοξίες στο επιχειρηματικό λογισμικό. Ο Marty Beard, COO της BlackBerry, δήλωσε:

“Αισθανόμαστε, και βλέπουμε μια αυξανόμενη ανάγκη για ασφαλείς επικοινωνίες. Αυτό είναι πέρα ​​από το SMS. Είναι για τους οργανισμούς που χρειάζονται ηχητικά μηνύματα, και μηνύματα κειμένου και σε πραγματικό χρόνο. Και τα χρειάζονται ενσωματωμένα στις εφαρμογές τους.”

Με τη δημιουργία ενός συστήματος που είναι ασφαλές, επεκτάσιμο, και brandable, η BlackBerry φαίνεται να έχει κάποιο στόχο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS