ΑρχικήinetΈρχονται τα πρώτα foldable smartphones της Samsung

Έρχονται τα πρώτα foldable smartphones της Samsung

Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της παράγει ένα ή περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αναδιπλούμενη ή εύκαμπτη συσκευή έτσι και η Samsung έχει καταθέσει τα δικά της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Κορέα.Samsung

Η Apple, η LG και η Microsoft έχουν καταθέσει επίσης αιτήσεις για αναδιπλούμενα smartphones αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα διακινδυνεύσουν να είναι οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν ένα προϊόν με βάση αυτά τα διπλώματα. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα είναι εκείνη που θα εισάγει στην παραδοσιακή αγορά των smartphones τις πρωτοποριακές συσκευές.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung για αρχή θα ξεκινήσει μια μικρή παραγωγή αναδιπλούμενων smartphones με ευέλικτη οθόνη AMOLED κατά την περίοδο του τέταρτου τριμήνου του 2017.

Δυστυχώς, ο κολοσσός δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων συσκευών μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2018 λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ουσιαστικά, αν και είναι εφικτή η παραγωγή αναδιπλούμενων συσκευών με πλαστικό κάλυμμα η παραγωγική διαδικασία δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα.

Υποστηρίζεται ότι αν και η μαζική παραγωγή πλαστικών καλυμμάτων μπορεί να υλοποιηθεί, όλες οι προϋποθέσεις θα πληρούνται το 2018.

Εφόσον λοιπόν τα πρώτα αναδιπλούμενα smartphones είναι έναν χρόνο μακριά, αναρωτιόμαστε αν η Samsung ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευαστική εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή ευέλικτων κινητών συσκευών.

Να σημειώσουμε όμως ότι η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο smartphone στα τέλη του τρέχοντος μηνά, κατά την διάρκεια του Mobile World Congress. Μπορούμε να εικάσουμε ότι η συσκευή που θα παρουσιαστεί θα είναι εκείνη που θα παραχθεί μαζικά τον επόμενο χρόνο ή ότι η Samsung με την προσπάθεια αυτή θέλει να μάθει το ενδιαφέρον του κοινού για την πρωτοποριακή ιδέα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS